Σε διεθνές τουρνουά στην Σερβία το μίνι αγοριών της Νέας Ραιδεστού

Για την Jouprja της κεντρικής Σερβίας αναχώρησε σήμερα η ομάδα μίνι αγοριών του ΚΑΣ Νέα Ραιδεστός στα πλαίσια συμμετοχής της στο διεθνές τουρνουά Dragoslav Subitc με παρουσία αντιστοίχων ομάδων από Ρωσία, Βουλγαρία, Ρουμάνια και Σερβία.










Οι μικροί αθλητές μετά από μίνι προετοιμασία αναχώρησαν μερικές ημέρες νωρίτερα ώστε να εγκληματήσουν καλυτέρα και να έχουν το χρόνο για να προετοιμάσουν καλυτέρα, υπό την επίβλεψη των προπονητών τους Ρωσσιου Χρήστου και Αλεξιάδη Κλεόβουλου.

Τους μικρούς αθλητές επίσης συνοδεύει αντιπροσωπία γονέων και θα φιλοξενηθούν δωρεάν για όλη τη διάρκεια του τουρνουά από οικογένειες φίλων Σέρβων στα πλαίσια της σύσφιξης σχέσεων μεταξύ των ομάδων. Το τουρνουά θα αρχίσει την Παρασκευή και θα περατωθεί την Δευτέρα.

Τέλος το Σάββατο θα αναχωρήσει αντιπροσωπία και του ΔΣ του ΚΑΣ Ν Ραιδεστός (Λαγός Νίκος και Κιζιρίδης Θόδωρος) για τη επίσημη εκπροσώπηση του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος είναι η τρίτη φορά που η ομάδα της Ραιδεστού συμμετέχει σε αυτό το τουρνουά αποκομίζοντας πολύ καλές εμπειρίες για τους παίκτες αλλά και για τη διοίκηση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια