Αρχίζει τη Δευτέρα η ακαδημία του Μακεδονικού-Συνεχίζονται οι εγγραφές

Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε την έναρξη προπονήσεων της ακαδημίας τη Δευτέρα 31 Αυγούστου. Η ακαδημία δραστηριοποιείται στον αθλητικό τομέα με σκοπό τη μεταφορά της γνώσης και της εμπειρίας, τόσο στο επίπεδο της άθλησης όσο και στο επίπεδο των αξιών του αθλήματος.









Όπως αναφέρεται «η κύρια φιλοσοφία είναι η παροχή υπηρεσιών με τέτοιο τρόπο, ώστε να αυτοαναδειχθούν οι προσωπικότητες των αθλητών μας και να ξεχωρίσουν τα ταλέντα του καθενός. Προσπαθούμε να  προσφέρουμε το κατάλληλο περιβάλλον που διευκολύνει την υλοποίηση των προσωπικών στόχων των αθλητών μας και ταυτόχρονα βρισκόμαστε δίπλα τους στις όποιες αποφάσεις τους.

Η ακαδημία μας βασίζεται σε έξι πολύ σημαντικούς σκοπούς όπως είναι:

1)  Η ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων και ικανοποιητική εκτέλεση αυτών
2)  Η απόκτηση γνώσεων από την αθλητική επιστήμη (πώς και γιατί) και παράλληλη εφαρμογή τους για την αποτελεσματική συμμετοχή σε παρούσες και μελλοντικές συνθήκες φυσικής δραστηριότητας
3) Η γνώση και η ανάπτυξη ενός επιπέδου φυσικής κατάστασης για την υγεία μας.
4)  Η απόκτηση θετικής εμπειρίας από τη φυσική δραστηριότητα και ανάπτυξη της αυτοέκφρασης και της κοινωνικότητας.
5)  Η κατανόηση και σεβασμός της διαφορετικότητας των ατόμων και συνεργασία με όλους και όλες.
6)  Η επίδειξη υπεύθυνης αθλητικής και κοινωνικής συμπεριφοράς, ως αποτέλεσμα της συμμετοχής στη φυσική δραστηριότητα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους εμείς στον Μακεδονικό προτιμούμε να αναλαμβάνουμε τους αθλητές από μικρή ηλικία και να τους προετοιμάσουμε κατάλληλα για την έναρξη της επαγγελματικής τους καριέρας.


Ενημέρωση για εγγραφές στην γραμματεία του συλλόγου 2310-587870 ή επισκεφτείτε μας στις εγκαταστάσεις μας στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης στον κόμβο Ευκαρπίας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια