Καμπουράκη: «Ξέρω πολύ καλά που ήρθα...»

Από τις 28 Ιουλίου, η Δήμητρα Καμπουράκη (22, 1.64) είναι παίκτρια της Νίκης Λευκάδας και η ίδια είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που μετά από προσπάθειες δύο ετών, κατάφερε και υπέγραψε με την ομάδα του Νίκου Δουβίτσα.










H Kαμπουράκη επιστρέφει στην Α1 μετά από πέντε χρόνια αφού τότε είχε αγωνιστεί για τελευταία χρονιά στον ΔΑΣ Άνω Λιοσίων πριν μεταγραφεί στην Ολύμπια Λάρισας λόγω μετοίκησης . Πέρυσι επέστρεψε στην Αθήνα και έπαιξε στα Μελίσσια στην Α2 και φέτος επιστρέφει στην Α1 μέσω Λευκάδας. Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε το νέο απόκτημα της Νίκης Λευκάδας στο http://www.lefkadasportnews.gr :

Κατ΄ αρχήν θέλω να μου πεις τι σε έκανε να έρθεις στη Λευκάδα και τι ξέρεις για τι νέα σου ομάδα;

«Εδώ και δυο χρόνια υπήρχε ενδιαφέρον και από τις δύο μεριές για την συνεργασία μας, όμως ήταν δύσκολο το να πραγματοποιηθεί. H απόφαση μου να κλείσω τελικά στη Νίκη Λευκάδας ήταν διότι ξέρω ποσό αυτό το νησί στηρίζει την ομάδα, γνωρίζω πόσο οργανωμένοι είναι σαν ομάδα και σαν διοίκηση και επίσης γνωρίζω την δουλειά που γίνεται μέσα στο παρκέ. Επίσης έχω παίξει στην έδρα της Λευκάδας και ο κόσμος που την στηρίζει είναι απίστευτος. Το γήπεδο ήταν γεμάτο. Ο κόσμος της Λευκάδας αγαπάει πολύ την ομάδα και το διαπίστωσα και η ίδια τα τρία χρόνια που έπαιζα αντίπαλη με την Λευκάδα».

Θεωρείς ότι η Νίκη μπορεί να τα καταφέρει να πραγματοποιήσει τους φετινούς της στόχους;

«Δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για το τι μπορεί να συμβεί. Είναι κάτι το οποίο εξαρτάται αποκλειστικά από την σκληρή δουλειά του προπονητού τιμ και σαφώς την δίκη μας μέσα στο παρκέ, αλλά και σε ορισμένα σημεία εκτός παρκέ. Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα με πρωταρχικό στόχο την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Παρόλα αυτά είμαι πολύ αισιόδοξη και από την μεριά μου θα κάνω ότι είναι δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο καλυτέρα μπορεί».

Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες ταυτίζονται με αυτές του σωματείου;

«Φυσικά και ταυτίζονται και αυτός είναι ο βασικός λόγος που καταλήξαμε σε συμφωνία».

Πως βλέπεις την φετινή Α1;

«Επειδή πέρυσι αν και Α2 δεν έχασα κανέναν αγώνα της Α1 διότι τα έβλεπα όλα από το sportshero και με την απόφαση της ΕΟΚ να επιτρέπει φέτος δύο ξένες σε κάθε ομάδα θεωρώ πως το πρωτάθλημα της Α1 φέτος θα είναι σαφώς καλύτερο από πέρυσι».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια