Αρχισαν οι γυναίκες της Νίκης Βόλου

Στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού συγκεντρώθηκαν σήμερα για πρώτη φορά οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας της Νίκης Βόλου, που θα συμμετάσχει από τη νέα σεζόν για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2.





Όπως γράφει το http://www.onvolos.gr  «υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Γ. Στεργιόπουλου γυμνάστηκαν για πρώτη φορά, αφού πρώτα ο έμπειρος τεχνικός στην κλειστή αίθουσα στίβου μίλησε στις 12 αθλήτριες που έδωσαν το παρών για τις απαιτήσεις που έχει από αυτές και για το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Οι Άννα-Μαρία Κοπάνου, Ηλιάνα Καρύδη, Ελένη Παρασχάκη, Ιωάννα Φλώρου, Τόνια Μορδοκούτα, Ελισάβετ Ντέγκα, Ειρήνη Γκίνο, Ευαγγελία Μπράχου, Ειρήνη Τζώρτζη, Κατερίνα Στρίγγου, Νένα Μιχαηλίδου, Αποστολία Πασσιά ήταν οι κυανόλευκες που ξεκίνησαν την προετοιμασία, αλλά σίγουρα για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα χρειάζονται κι άλλες προσθήκες.

Διαπραγματεύσεις γίνονται με τις αδερφές Γιαννοπούλου, ενώ να σημειωθεί ότι από την «πρώτη» απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Γιοβανάκη, Ματθαιακάκη, Χαβαλέ, Χρήστου, που ανήκουν στη Νίκη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια