Ο Ευθύμης Ρεντζιάς μιλά για το Μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ. και την Εθνική

Το Μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ. είχε την χαρά να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του τον Ευθύμη Ρεντζιά, έναν άνθρωπο που έχει διαγράψει μια αξιοθαύμαστη καριέρα ως καλαθοσφαιριστής (ΠΑΟΚ, Μπαρτσελόνα, Φιλαδέλφεια 76ers, Ούλκερ, Σιένα, Βαγιαδολίδ) και σήμερα εξακολουθεί να υπηρετεί το μπάσκετ ως Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Τρίκαλα, ομάδα της πόλης από όπου και κατάγεται.

Ο 39χρονος σήμερα Ευθύμης Ρεντζιάς ξεναγήθηκε στους χώρους της Έκθεσης από τον Γιωργή Μπουσβάρο και είχε την ευκαιρία να μιλήσει σχετικά με τις εντυπώσεις του αλλά και για την Εθνική ομάδα: «Συγχαρητήρια στην ΧΑΝΘ αλλά και προσωπικά στον Γιωργή Μπουσβάρο χάρις τις προσπάθειες του οποίου αυτό το Μουσείο έχει αποκτήσει πανελλήνια φήμη. Σε μια περίοδο που δυστυχώς η χώρα ταλανίζεται από χιλιάδες προβλήματα δημιουργήθηκε ένας χώρος στον οποίο έχουν την ευκαιρία να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το Μουσείο αυτό αποτελεί κόσμημα για το Ελληνικό μπάσκετ».

Ο Ευθύμης Ρεντζιάς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην αγαπημένη του Εθνική ομάδα (έχει 127 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών και 1.049 πόντους στην καριέρα του) , ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το Ευρωμπάσκετ: «Αυτή η ομάδα είναι πολύ ποιοτική, αποτελείται από 12 ισάξιους παίκτες κι έναν εξαιρετικά καταρτισμένο και έμπειρο προπονητή. Αν δεν υπάρξουν ατυχίες πιστεύω πως δικαιολογούμαστε να κάνουμε όνειρα για μετάλλιο. Εύχομαι υγεία, εύχομαι αυτή η Εθνική να γίνει και πάλι μια όαση χαράς, αφορμή για χαμόγελο για όλους τους Έλληνες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια