Συνεχίζει στους Μαχητές ο Δάνης Ελευθεριάδης- Επέστρεψε ο Λευκαδίτης

Ο αρχηγός της περσινής ομάδας των Μαχητών Δόξας Πεύκων αλλά και δεύτερος σκόρερ της, Δανης Ελευθεριάδης, υπέγραψε χθες το νέο του συμβόλαιο που θα τον διατηρήσει στον σύλλογο για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια.







Ο Δανης έχει συνδέσει το όνομα του με την παρουσία της ομάδας στη Β΄ Εθνική από το 2012 και πέρσι  συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε να κερδίσει την άνοδο της στην Α2 κατηγορία. Το πολύ καλό του σουτ θα δώσει και φέτος πολλές λύσεις στα Πεύκα ενώ σημαντική είναι και ευχέρεια του να αγωνίζεται σε διαφορετικές θέσεις στην ιδία πεντάδα.

Επέστρεψε ο Λευκαδίτης



Επιστροφή στα παλιά λημέρια για τον Σπύρο Λευκαδίτη. Μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο νεαρός forward ξαναγύρισε στην ομάδα με την οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής το 2013-4. Ο Σπύρος πέρσι αγωνίστηκε στην Α2 με τα χρώματα του Φίλιππου Βεροίας και φέτος που τα Πεύκα ανέβηκαν με τη σειρά τους στην ίδια κατηγορία, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους Μαχητές Δόξας.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα στην πρώτη του προπόνηση με την ομάδα καθώς συνάντησε πολλούς παλιούς συμπαίκτες τους και φυσικά τον προπονητή Λευτέρη Χατζηκυριακίδη με του οποίου το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι εξοικειωμένος και ετσι γρήγορα μπήκε στο κλίμα των προπονήσεων. Ο Σπύρος σαφώς πιο έμπειρος φέτος, με παραστάσεις από ένα γεμάτο πρωτάθλημα στην Α2, αναμένεται να δώσει μάχες κάτω από τις δύο ρακέτες αλλά και λίγο πιο έξω λόγω του καλού του σουτ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια