«Αρχισαν» οι κορασίδες του Αρη-Φωτορεπορτάζ του ARIS Women Basketball CLUB

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για την νέα χρονιά 2015-2016 των κορασίδων του Αρη σήμερα στο Αλεξάνδρειο. Το παρόν στην προπόνηση έδωσαν οι παρακάτω 11 αθλήτριες:







Αγγελική Νιγδέλη, Καλλιόπη Γιαννούσιου, Μαρία Βαντσιούρη, Άννα Κυριακοπούλου, Ναταλία Αβρονιδάκη, Σοφία Γκρίτζαλη, Μαρία Ουζούνη, Μάγδα Ουζούνη, Μαρία Καλογρίδου, Τάνια Μπερμπέρη και η Ελευθερία Ζούρου.

Έλειπε από την προπόνηση δικαιολογημένα η Ρωξάνη Μπουντούκα, λόγω της συμμετοχής της στην Εθνική Ελλάδας την προηγούμενη εβδομάδα.

Νέοι έφοροι της ομάδας των κορασίδων είναι ο Γιώργος Αντωνιάδης και η Μαρία Κριθαρίδου. Στην προπόνηση παρόν ήταν και ο γενικός αρχηγός της ομάδας ο Άγγελος Πανταζής.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, υπήρξε μια πρώτη γνωριμία με τους νέους εφόρους και μια σύντομη ενημέρωση των αθλητριών από τον προπονητή της ομάδας, τον Τάσο Τζιότζιο,ο οποίος τις ευχήθηκε μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Επίσης, μίλησαν στα κορίτσια οι έφοροι και ο γενικός αρχηγός, οι οποίοι από την μεριά τους ευχήθηκαν στα κορίτσια μια καλή χρονιά!

Το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν σχετικά χαλαρό και περιλάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις με σχοινάκι και ασκήσεις με την μπάλα και ήταν προπόνηση προσαρμογής των κοριτσιών μετά την περίοδο των διακοπών τους. Επίσης, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας ήταν πολύ χαρούμενες που ξεκινάει άλλη μια χρονιά με πολλές φιλοδοξίες και είχαν όρεξη για δουλειά. Οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνονται από εδώ και πέρα καθημερινά στο Αλεξάνδρειο.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια