Μήτογλου, Σταμάτης, Παπαγιάννης: «Παλεύουμε για τους Έλληνες»-Φωτορεπορτάζ από την προπόνηση της Εθνικής U19

Η Ελλάδα περνάει δύσκολα, αλλά έχει το μπάσκετ. Μήτογλου, Σταμάτης και Παπαγιάννης μίλησαν στην ιστοσελίδα της FIBA για την ευθύνη που νιώθουν να δώσουν λίγη χαρά στη χώρα τους μέσα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων.


«Η χώρα μας αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες. Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη και η μόνη ελπίδα είμαστε εμείς. Προσφέρουμε στον κόσμο θετική ενέργεια και προσπαθούμε να δώσουμε ό,τι έχουμε», δήλωσε ο Κώστας Μήτογλου.

Ο Δημήτρης Σταμάτης με τη σειρά του είπε: «Είναι πολύ καλό να μπορείς να δίνεις ελπίδα στον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Θέλουμε ο κόσμος να μας υποστηρίζει και να πιστεύει σε μας. Για μας είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τόσο κόσμο παρότι έχουμε τόσα προβλήματα σαν χώρα. Μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε και να γινόμαστε καλύτεροι σε αυτή τη διοργάνωση».

Ο Γιώργος Παπαγιάννης από τη δική του πλευρά ανέφερε: «Παλεύουμε για τους Έλληνες, παλεύουμε για την πατρίδα μας, γιατί θέλουμε να δούμε τη σημαία μας».Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια