Επεσε η αυλαία των GBA Basketball Camps-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος τα GBA Basketball Camps που διήρκεσαν περίπου έναν μήνα (σ.σ. από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου).




Τα camps της Greek Basketball Academy συνδύασαν υψηλή ποιότητα και επίπεδο προπονήσεων, με ανανεωμένες ενότητες, τρεις βασικές κατηγορίες αναλόγως ηλικίας, επιπέδου αλλά και ειδικών αναγκών αλλά και πρόσθετες παροχές για τους αθλητές και τις αθλήτριες, από οκτώ ετών μέχρι και επαγγελματίες που συμμετείχαν σε αυτά. Εγγύηση αποτέλεσε το εξαιρετικό επιτελείο προπονητών με επικεφαλής τον Δημήτρη Νικολαΐδη, πλαισιωμένο από το συνολικό προπονητικό επιτελείο της GBA.

Καινοτομώντας και πάλι η GBA παρουσίασε φέτος camp αποκλειστικά για αθλήτριες, το Player Development Camp - Girls Special που προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών κοριτσιών, τα οποία θέλησαν να βελτιώσουν τομείς του παιχνιδιού τους.

Τα camps είχαν μεγάλη πληρότητα, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο σε συμμετοχή ενώ φιλοξενήθηκαν σε αυτά αθλητές από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη αλλά και αθλητές από άλλες χώρες όπως η Σερβία, η Γαλλία, η Σουηδία και ο Λίβανος. Οι αθλητές άλλων πόλεων και χωρών μάλιστα είχαν για πρώτη φορά τη δυνατότητα διαμονής και σίτισης στις εγκαταστάσεις του οικοτροφείου της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής.

Το ραντεβού αθλητών και αθλητριών με τα GBA Basketball Camps ανανεώθηκε για του χρόνου το καλοκαίρι…








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια