Μήτογλου: «Εκπληκτικό συναίσθημα»

Και πώς να περιορίσεις τη χαρά από μια τέτοια επιτυχία και μια τέτοια νίκη. Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου πάντως δύσκολα μπορούσε να συγκρατήσει το χαμόγελο και είναι απόλυτα λογικό. Άλλωστε η δική του παρουσία και εμφάνιση ήταν καθοριστική για την επίτευξη της νίκης.










«Είναι καταπληκτικό το συναίσθημα. Είμαστε στους τέσσερις του κόσμου! Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Τι να πω... Δεν έχω λόγια. Στην αρχή είχαμε πάρα πολύ άγχος. Τα παιδιά και εγώ είχαμε... ασπρίσει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο... Ισως λόγω της έντασης του παιχνιδιού... Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο το αποβάλαμε, βγάλαμε ενέργεια στο γήπεδο και όλα πήγαν καλά».

Η παρουσία του κόσμου ήταν συγκλονιστική, καθώς γέμισε το ΚΓ Ηρακλείου και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τελική επικράτηση της Ελλάδας:

«Έχω ξαναδει τόσο κόσμο. Εχω παραστάσεις τέτοιες από το κολέγιο. Ομως, αυτή τη φορά παίξαμε ένα παιχνίδι για την Ελλάδα και την τετράδα, πάρα πολύ σημαντικό και η ένταση και η ψυχολογία το έκαναν πολύ δύσκολο».

Επόμενος αντίπαλος οι ΗΠΑ. Με παίκτες που ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα, καθώς αγωνίζεται στο NCAA και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία:

«Οι ΗΠΑ έχουν πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να χτυπήσουμε σε κάποιες αδυναμίες που έχει, να τρέξουμε στο τρανζίσιον και να αντιμετωπίσουμε την αθλητικότητά τους. Προσωπικά πιστεύω πως σε αυτές τις ηλικίες δεν υπάρχουν φαβορί».

Ο αγώνας «έπεσε» στη μέρα των γενεθλίων του Γιώργου Παπαγιάννη και ο Μήτογλου δεν τον ξέχασε. Όπως δεν ξέχασε και έναν ακόμη παίκτη:

«Ήταν ένα καλό και σημαντικό δώρο για το Γιώργο. Επίσης, εγώ και όλα τα παιδιά θέλουμε να κάνουμε μια αφιέρωση, στον Κώστα Οικονομόπουλο. Είναι ένα παιδί που στο διάστημα της προετοιμασίας μας βοήθησε πάρα πολύ και θέλουμε να του αφιερώσουμε τη νίκη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια