Στον Πανσερραϊκό Κουτούση και Πελτέκη-Συγκινητικός αποχαιρετισμός από την προπονήτρια των Τιτάνων Δράμας

Παίκτριες της ομάδας του Πανσερραικού θα ειναι την επόμενη χρονιά η αρχηγός των Τιτάνων Δράμας, Λένια Κουτουση και η υπαρχηγός, Λία Πελτέκη.









Όπως αναφέρεται σε κείμενο που αναρτήθηκε από την προπονήτρια της ομάδας της Δράμας, Ιωάννα Μυλωνά, «τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψουμε τη μπασκετική αξία και των δύο αθλητριών αλλά και το ήθος και το χαρακτήρα τους μέσα και έξω από τα γήπεδα. Παρ’ ολο που γνωρίζαμε σχεδόν από την αρχή της χρονιάς ότι αυτή θα είναι και η τελευταία στην ομάδα των Τιτάνων (επτά χρόνια αγωνίσθηκε η Λένια και τέσσερα η Λία) η αναγγελία της μεταγραφής τους μας γέμισε συγκίνηση και μέσα σε λίγα λεπτά πέρασαν μπροστά από το μυαλό μας εκατοντάδες όμορφες στιγμές που ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό που θα ήθελα να τονίσω ιδιαίτερα είναι η απίστευτη χημεία αυτών των δύο μεγάλων παικτριών με τις μικρές και άπειρες παίκτριες της ομάδας, συμπαίκτριες, φίλες, μαμάδες καμία φορά. Κοντά τους σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα κέρδιζαν συνεχώς εμπειρίες. Και φυσικά ήταν οι στυλοβάτες της ομάδας. Στα δύσκολα πάντα μπροστά. Ενα μεγάλο ευχαριστώ, καλή συνέχεια στη νέα σας ομάδα και να μην ξεχνάτε ποτέ ότι θα ανήκετε πάντα σ’ αυτή την ομάδα έστω και από την κερκίδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια