Βάζει τρίποντο στη μόδα η Αθηνά Αντωνιάδου-Φωτορεπορτάζ

Όπως όλα δείχνουν, η Αθηνά Αντωνιάδου, διαθέτει όλα τα φόντα για να φτάσει ψηλά, κυρίως fashion attitude και δυναμικό χαρακτήρα. Το 18χρονο μοντέλο ασχολείται με το μπάσκετ και παίζει στον Άρη, αφού από την ηλικία των 14 ετών αντιλήφθηκε πως το συγκεκριμένο άθλημα της ταιριάζει πολύ, ενώ ποτέ δεν είχε σκεφτεί μια καριέρα στο μόντελινγκ.









Μέχρι που εντάχθηκε στο ενεργητικό του πρακτορείου Top Class International-Model Agency, έπειτα από παρότρυνση της ιδιοκτήτριας του πρακτορείου, Marina Papadopoulos. Όπως γράφει το http://www.verysorry.gr η εμφάνιση και το αθλητικό της κορμί είναι αυτό που ζητά η βιομηχανία της μόδας αυτήν τη στιγμή, καθώς όλοι οι μεγάλοι οίκοι θέλουν μοντέλα που φαίνονται υγιή, ενώ ο πειθαρχημένος χαρακτήρας της τη βοηθά στο να αντεπεξέλθει σε ό,τι της ζητηθεί.

Όπως όλες οι νέες κοπέλες, έτσι και η Αθηνά έχει στόχους που θέλει να πραγματοποιήσει στο μέλλον. Μια καριέρα στο εξωτερικό σε συνδυασμό με σπουδές, αλλά και τον αθλητισμό, είναι κάτι που θα ήθελε να κάνει πραγματικότητα και, όπως δηλώνει, η Γερμανία φαντάζει ιδανική για αυτό.

Η μόδα της αρέσει, αλλά ποτέ δεν ξεχνά το προσωπικό της στιλ και προσαρμόζει τα trends πάνω της, καθώς ένα μοντέλο πρέπει να έχει άποψη και να μην είναι θύμα της μόδας. Έτσι καταφέρνει με τη μοναδική της παρουσία, την έντονη σπιρτάδα που έχει στα μάτια και τη fashion φιγούρα της, να είναι μια δυνατή φυσιογνωμία, που με το βάδισμά της και τις φωτογραφίσεις θα μας απασχολήσει σίγουρα στο μέλλον…




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια