Δείπνο της διοίκησης στις γυναίκες της Νίκης Βόλου για την άνοδο

Στο κλείσιμο μιας απόλυτα επιτυχημένης χρονιάς για το γυναικείο τμήμα της Νίκης Βόλου, το ΔΣ της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου παρέθεσε δείπνο για να τιμήσει τις αθλήτριες και τον προπονητή της ομάδας για την κατάκτηση της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών.







Σε μια όμορφη βραδιά που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Το Χάραμα» στο κέντρο του Βόλου, παραβρέθηκαν οι αθλήτριες και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Στεργιόπουλος, ο προπονητής Θανάσης Κασαπίδης, ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Νίκη Βόλου κ. Γιάννης Ξάνθης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Φωτεινή Κοκκινάκη και Σταμάτης Μακρόπουλος, καθώς και ο έφορος της ομάδας Γιάννης Παπαδήμος.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης της Νίκης Βόλου συνεχάρησαν τις αθλήτριες και τον προπονητή για την ιστορική επιτυχία που έφεραν στον Σύλλογο και ευχήθηκαν να έχουν ανάλογη συνέχεια και την επόμενη χρονιά.

Η όμορφη βραδιά συνεχίστηκε στο διπλανό «SAGA Coffee», με τους ανθρώπους της βολιώτικης ομάδας να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την άριστη εξυπηρέτηση που παρείχε το προσωπικό και των δύο καταστημάτων, όπως και από τον υπεύθυνο κ. Άκη Σούγγαρη τον οποίο ευχαριστούν θερμά.

Το τμήμα γυναικών ευχαριστεί

Το γυναικείο τμήμα της Νίκης Βόλου με ανακοίνωσή του, «θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς, όσους στήριξαν την ομάδα και συνέβαλαν στα μέγιστα στην εκπλήρωση των στόχων της. Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τους κάτωθι:

- Τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Ξάνθη και τα μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου
- Την Δημοτική Αρχή της πόλης μας η οποία ανταποκρίθηκε σε οτιδήποτε της ζητήθηκε, τον Πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου κ. Γεώργιο Βλιώρα, τον διευθυντή αθλητισμού κ. Γεώργιο Χρήστου και τον υπεύθυνο αθλητικών εγκαταστάσεων κ. Αντώνιο Μυριντζή
- Τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ κ. Νικόλαο Φαρμάκη που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα μας
- Τον προπονητή Θανάση Κασαπίδη για την πολύτιμη βοήθειά του στους αγώνες στην Θεσσαλονίκη
- Τους φίλους του Συλλόγου μας που συνέβαλαν οικονομικά στην τελική φάση
- Τους πιστούς φιλάθλους της Νίκης Βόλου που συμπαραστάθηκαν και ήταν στο πλευρό της ομάδας στα παιχνίδια εντός και εκτός Βόλου
- Τους ιατρούς κ. Ιωάννη Νοταρά, Ελευθέριο Δαλαβέρη και Οδυσσέα Μπουτσιαβάρα για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους
- Τα σωματεία Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου και Α.Ε. Βόλου Διμηνίου για την παραχώρηση αθλητριών
- Τους δημοσιογράφους, τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ για την προβολή της ομάδας

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρα τους χορηγούς και υποστηρικτές:

- Φυτώρια Ράμπου στα Κανάλια και τον κ. Στέφανο Ράμπο
- Ψητοπωλείο “Ο Βαγγέλης”, Μπότσαρη 56
- Μάρκετ “ Ήλιος” Αργύρης Κασαπλέρης, Εγγλεζονησίου 39 Νέα Ιωνία
- Εστιατόριο “Το χάραμα”, Δημητριάδος 49

- “SAGA Coffee”, Δημητριάδος 45 και τον κ. Άκη Σούγγαρη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια