Η εΠΑνΟΔος του ΠΑΟΔ

Ιστορικές στιγμές αναβιώνει το σωματείο του ΠΑΟΔ με την επαναλειτουργία του τμήματος καλαθοσφαίρισης στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ. Το σωματείο έχοντας παράδοση στον χώρο και με σπουδαίους αθλητές και προπονητές να έχουν υπηρετήσει τα χρώματα του συλλόγου, επανέρχεται και το μέλλον του διακρίνεται λαμπρό.






Με την πρωτοβουλία των: Γιώργου Παπαβασιλείου Monzani, αδελφών Πέτρου και Θωμά Τσαπάρα, Κώστα Παυλίδη, Γιώργου Μανωλίδη, Ιορδάνη Ιορδάνου καθώς και με την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία του τέως Αντινομάρχη Διονύση Ψωμιάδη και του Χαράλαμπου Ψωμιάδη, η ομάδα επιστρέφει στην ενεργό δράση.

Οι επανιδρυτές του τμήματος βασικά στελέχη της ομάδας, είναι γνωστοί για την δράση τους στον χώρο του αθλητισμού και πολιτισμού και είναι έτοιμοι να προσφέρουν τα μέγιστα στο τμήμα καλαθοσφαίρισης του ιστορικού συλλόγου. Συγκεκριμένα, η πολυετής αγωνιστική εμπειρία καθώς και η διοικητική παρουσία στον χώρο (Γιώργος Παπαβασιλείου Monzani), συναντά την ικανότητα στη διοργάνωση αγώνων επίδειξης μπάσκετ και την διαχείριση αθλητικών συλλόγων (Τσαπάρας Πέτρος και Μανωλίδης Γιώργος) και την συμμετοχή έμπειρων καλαθοσφαιριστών (Κώστας Παυλίδης, Θωμάς Τσαπάρας, Ιορδάνης Ιορδάνου) θέτουν τα θεμέλια για ένα νέο ξεκίνημα με πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ.


Τα οργανωτικά στελέχη θέλουν να ευχαριστήσουν τον Γιώργο Δημητρίου για την πολύτιμη συμβολή του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια