Ο Μιχάλης Γιαννακίδης στο καμπ του Αθλου Αλεξάνδρειας-Φωτορεπορτάζ

Με την τρίτη μέρα λειτουργίας του συνεχίστηκε το καμπ της Aκαδημίας Άθλος στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας. Προπόνηση στα βασικά του μπάσκετ, ασκήσεις ενδυνάμωσης, διαγωνιστικές ασκήσεις και το καθιερωμένο πρωτάθλημα μεταξύ των ομάδων του καμπ περιείχε το σημερινό πρόγραμμα.




Ξεχωριστή στιγμή ήταν σίγουρα η επίσκεψη του Μιχάλη Γιαννακίδη, αθλητή πέρσι του Κόροιβου Αμαλιάδας (Α1) και παλαιότερα του Π.Α.Ο.Κ. και πολλών άλλων ομάδων της Α1. Ο διεθνής γκαρντ αφού ευχαρίστησε την Ακαδημία για την πρόσκληση και τον κόουτς Αγγέλη που όπως χαρακτηριστικά είπε «με ανέδειξε ως αθλητή», μίλησε με τα παιδιά, έπαιξε μαζί τους «μονό» και φωτογραφήθηκε.

Τους παρότρυνε να βάζουν υψηλούς στόχους, να δουλεύουν σκληρά για να τους κατακτήσουν και να μην απογοητεύονται από τυχόν δυσκολίες που θα συναντήσουν. Επίσης τόνισε ότι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι να συνδυάσουν σπουδές και αθλητισμό (ο ίδιος είναι απόφοιτος της παιδαγωγικής Ακαδημίας). Το πρόγραμμα του καμπ θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο με το κανονικό του ωράριο (08.00-14.00).





















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια