Ο Αριστοτέλης για μια ακόμη φορά πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δικηγόρων-Φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το όγδοο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και Κύπρου στη Χαλκιδική το πενθήμερο 8 έως 12 Ιουλίου.  Οι αγώνες των 16 ομάδων που συμμετείχαν έγιναν στα γήπεδα των Νέων Μουδανιών, της Νικήτης και του Πολύγυρου.

Πρωταθλητής για έκτη φορά στα οκτώ Πανελλήνια Πρωταθλήματα Δικηγόρων που έχουν διοργανωθεί αναδείχθηκε ο Αριστοτέλης, η μια από τις δυο ομάδες που εκπροσωπούσαν τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Στον τελικό επιβλήθηκε του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με 77-69 μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα. Κατάφερε, με εκπληκτική απόδοση στο τρίτο δεκάλεπτο, να ανατρέψει μια διαφορά 17 πόντων, καθώς στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 27-44.

Ήταν η πέμπτη συνεχόμενη φορά που οι συγκεκριμένες ομάδες συναντήθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης και οι Θεσσαλονικείς προηγούνται πλέον με 3-2. Ο Αριστοτέλης κέρδισε κατά σειρά τον Δικηγορικό Σύλλογο Πάτρας με 68-22, τον Δικηγορικό Σύλλογο Σερρών με 82-40 και τον Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών με 74-28 στους αγώνες του ομίλου, και τον Δικηγορικό Σύλλογο Κω με 62-50 στον ημιτελικό.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες της ομάδας (Δημήτρης Χαρτόπουλος, Κώστας Τσάκος, Γιώργος Γάλλος, Μιχάλης Αθανασιάδης, Παναγιώτης Νίκας, Γιώργος Οικονόμου, Ηλίας Γκινδής, Σάμμυ Ναχμίας, Μανώλης Αρσένης, Θανάσης Αλεξόπουλος, Θεόδωρος Τσάτσος, Βασίλης Κωνσταντινίδης) και στο προπονητικό δίδυμο των Δημήτρη Τσούρμα και Δημήτρη Παπαβασιλείου. Οι ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Ιούλιο του 2016 στην Πάτρα, όπου αποφασίσθηκε ότι θα διοργανωθεί το επόμενο πρωτάθλημα.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια