Σταματούν την ενεργό δράση Κάπτσης και Λαζαρίδης

Από τη διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Πειραματικού πήραμε την κάτωθι ανακοίνωση:









Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και το ωραίο ταξίδι τέλειωσε τη φετινή χρόνια για τους  δύο παίκτες του συλλόγου.

Οκτώ χρόνια με στενοχώριες, πικρές, άσχημες στιγμές αλλά και αμέτρητες χάρες και πολλά χαμογέλα. Σαν χθες ήταν που πριν από οκτώ χρόνια ο Κάπτσης μάζευε σιγά άτομα για να επανδρωθεί ξανά το τμήμα μπάσκετ του συλλογίζομαι το πρώτο άτομα που δέχτηκε να γίνει ενεργό μέλος της ομάδας ήταν ο Λαζαρίδης.

Από τότε οκτώ χρόνια συνεχόμενα και οι δύο φορούσαν την φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας και πρόσφεραν ότι είχαν και δεν είχαν μέσα και έξω από το γήπεδο. Τώρα που το μπάσκετ για φέτος σταματήσει για αυτούς δεν σημαίνει ότι τελειώνουν από την ομάδα.

Και πως γίνεται να τελειώσουν όταν και οι δύο δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς Πειραματικό. Έτσι από φέτος θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα από άλλο πόστο.

Ο Κάπτσης θα αναλάβει ρολό γενικού αρχηγού στην ομαδαρχών ο Λαζαρίδης θα είναι συνεργάτης στο προπονητικό team της ομάδος καθώς θα αναλάβει τον ρολό του Team Operation Manager (υπεύθυνος λειτουργιάς ομάδος) και θα είναι αυτός που θα είναι ποιο κοντά στους παίχτες.

Το να σας πούμε ένα ευχαριστώ είναι πολύ κοινό και πολύ λίγο... Θα σας πούμε όμως να προσφέρεται τα ιδία που προσφέρατε οκτώ χρόνια στους αγώνες να πράξετε το ίδιο και εξαγνιστικά αν και είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνετε γιατί πολύ απλά αγαπάτε αυτό που θα κάνετε.

Άτομα σαν εσάς τα θέλει ο αθλητισμός. Να είστε πάντα καλά και γεροί...»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια