«Σουβλάκι πάρτι» για τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΣ Ευκαρπίας

Μετά την άκρως επιτυχημένη χρονιά, που συνοδεύτηκε με την άνοδο της ομάδας ανδρών στην Β΄ Εθνική, φτάσαμε αισίως στο τέλος των μεταβατικών προπονήσεων του ΠΣ Ευκαρπίας οι οποίες είχαν αρχίσει με το τέλος της αγωνιστικής σεζόν (αρχές Μαΐου) και διήρκεσαν έως την 18 Ιουλίου. 









Σε αυτό το χρονικό διάστημα των δυόμιση μηνών η ομάδα συνέχισε σε εντατικούς  ρυθμούς με δοκιμές, προσθήκες, αποχωρίσεις, παραμονές παικτών, με γνώμονα πάντα  τα νέα δεδομένα της μεγαλύτερης και ποιο απαιτητικής κατηγορίας. Η ώρα της ξεκούρασης όμως έφτασε, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες έδωσαν ραντεβού στις 17 Αυγούστου, ημέρα έναρξης των προπονήσεων, με τον καθιερωμένο αγιασμό παίρνοντας ευχή και ευλογία για υγεία πίστη και αφοσίωση, την οποία θα χρειαστεί σε ένα απαιτητικό και με μακρύ δρόμο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Η διοίκηση του συλλόγου συνεχίζει τον δικό της αγώνα χωρίς διακοπές για την ανεύρεση Χορηγιών, οργάνωσης και λειτουργίας προκειμένου να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη της περιόδου. Στο τέλος της τελευταίας προπόνησης η Δκση αποχαιρέτησε το τεχνικό τιμ και τους παίκτες με ένα «σουβλάκι πάρτι» δείχνοντας  για μια ακόμη φορά την… συνταγή που έφτασε τον σύλλογο  τόσο ψηλά που δεν είναι άλλη από το καλό οικογενειακό κλίμα, την σκληρή δουλειά και τον σεβασμό- πειθαρχία στο τεχνικό τιμ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια