Ευχαριστήριο και κάλεσμα στις 24 Αυγούστου από τους Κένταυρους

Με το πέρας της ημερομηνίας υποβολής δηλώσεων των ομάδων και την οριστικοποίηση της ανόδου στην Γ1 ΕΚΑΣΘ οι Κένταυροι και συγκεκριμένα ο προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης με ανακοίνωσή του, «αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στην φετινή πορεία της ομάδας
.







Καταρχήν τους παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος ανεξαρτήτως χρόνου συμμετοχής και αφού όλοι υπερέβαλαν εαυτό δίνοντας το 100% ατομικά αλλά και ομαδικά αφού αντιμετωπίσαμε όλοι μαζί τα διάφορα προβλήματα που είχαμε και φέτος.

Επίσης όλους όσους πλαισίωσαν την ομάδα δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους όπως ο πρόεδρός μας αλλά και όλους του φίλους μας που μας στήριξαν με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια να ενταθεί φέτος από όλους, να συσπειρωθούμε όλοι γύρω από την ομάδα, για να πραγματοποιήσουμε άλλη μια καλή πορεία και φέτος.

Η έναρξη της προετοιμασίας φέτος ορίζεται για τις 24 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα όπου θα γίνει η πρώτη συνάντηση μεταξύ παικτών και προπονητή όπου και θα τους ανακοινωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα στις 24 Αυγούστου για την προετοιμασία καλούνται οι Γεωργιάδης Νίκος, Ντίνας Δημήτρης, Χρήστογλου Δημήτρης, Δημητρίου Γιώργος, Δεμερτζής Νίκος, Ντόκος Γιώργος, Μούτσιος Νίκος, Γλαβίνας Δημήτρης, Αλεξιάδης Δημήτρης, Λιθηρόπουλος Κώστας,
Κωστόπουλος Χρήστος, Καραγεωργίου Αρχοντής, Μαυρίδης Νάσος, Βακαλόπουλος Στέφανος, Κόντζογλου Σταύρος, Κωστής Γιάννης, Παμπόρης Σταύρος, Πεχλιβανίδης Νίκος».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια