Ασημόπουλος: «Στην Α2 του χρόνου η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου λόγω οικονομικής κρίσης»

Ο γενικός αρχηγός και ηγέτης της ομάδας γυναικών της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου, Δημήτρης Ασημόπουλος, με γραπτή του τοποθέτηση αναφέρθηκε στο πως πάρθηκε η απόφαση του εθελούσιου υποβιβασμού του τμήματος στην Α2 Εθνική κατηγορία.


«Μαζί με τη διοίκηση της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου αποφασίσαμε από τη νέα σεζόν το γυναικείο τμήμα μπάσκετ να αγωνίζεται από την Α1 Εθνική κατηγορία στην Α2 Εθνική κατηγορία λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα μας.

Σε μία οικονομική και κοινωνική κρίση που πραγματικά εξαθλιώνει την ελληνική κοινωνία και την οικογένεια, η πολιτεία και οι αρχές είναι απούσες. Δεν υπάρχουν επιχορηγήσεις για τις μετακινήσεις, ενώ η προβολή του γυναικείου μπάσκετ είναι στο απυρόβλητο και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να μπορέσουμε να βρούμε έστω λίγους χορηγούς για το οικονομικά ακριβό πρωτάθλημα της Α1.

Ο αθλητισμός είναι χαρά και οι Έλληνες ζουν πιο έντονα την προσφορά του. Νιώθουν μία ψυχική ανάταση και καταλαβαίνουν πόσο χρήσιμο είναι για την προβολή της Ελλάδας μας.

Η διοίκηση νοιάζεται για τη νέα χρονιά για να ανταποκριθεί στην οικονομική λειτουργία του τμήματος στην Α2 Εθνική κατηγορία και το σημαντικότερο να συμμετέχουν στον κορμό της ομάδας δικά της παιδιά που έχουν ταλέντο και ικανότητες να αγωνιστούν.

Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας, τους φίλους της Αναγέννησης που πραγματικά αγαπούν το σύλλογο και πιστεύω ότι στην προσπάθεια της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας θα είναι πάλι μαζί μας κοντά στο τμήμα που δόξασε και έκανε γνωστό το όνομα του συλλόγου μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια