Με Ελληνίδες στην Α1 γυναικών ο Αρης Πετρούπολης-Τι δήλωσε η πρόεδρος της ομάδας

H πρόεδρος του Άρη Πετρούπολης Ελισάβετ Φάσουρα μίλησε στο www.sportshero.gr  σχετικά με το ενδεχόμενο να ανέλθει στην Α1 η ομάδα της αφού είναι πλέον οριστικό ότι οι Τιτάνες Δράμας  οριστικοποίησαν με έγγραφό τους στην ΕΟΚ ότι αδυνατούν ως πρώτοι επιλαχόντες να αγωνιστούν στην Α1 μετά τον αυτόβουλο υποβιβασμό της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.








Να τι είπε: «Πρόθεση του Αρη Πετρούπολης είναι να αγωνιστεί η ομάδα μας στην Α1 αφού έχει φτιάξει  ένα ικανοποιητικό ρόστερ και η κατηγορία έχει λιγότερες μετακινήσεις από εκείνη της Α2. Πρόθεσή μας είναι να πούμε το ναι στο αίτημα που υπέβαλλε η ΕΟΚ αλλά αποκλείεται πριν περάσω το θέμα από ΔΣ την Δευτέρα να μπορούμε να το ανακοινώσουμε.

Άλλωστε  τίθεται και θέμα πολιτικών εξελίξεων αφού υπάρχει μια έκρυθμη κατάσταση και από Δευτέρα θα ξέρουμε περισσότερα. Οι χορηγοί που έχουν ήδη βρεθεί και έχουν συγκατατεθεί επίσημα να στηρίξουν την προσπάθειά μας  με όλες τις πρέπουσες  εγγυήσεις ίσως κάνουν πίσω και θέλουμε να μπορούμε να δεσμευθούμε σε ότι πούμε και να μην αφήσουμε εκκρεμότητες.

Παράλληλα πρόθεση του ΔΣ είναι να μην πάρουμε αλλοδαπές αθλήτριες αφού το ελληνικό έμψυχο υλικό μας μπορεί να ανταποκριθεί τους έχουμε εμπιστοσύνη και πέραν των εννέα γυναικών έχουμε και νεαρά κορίτσια από τις υποδομές που θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα. Άλλωστε δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε υπέρβαση στον προϋπολογισμό μας με ξένες. Συνεπώς από Δευτέρα τα νεότερα αλλά όλα δείχνουν ότι θα παίξουμε στην Α1».  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια