Ανεβαίνουν στη Γ1 ΕΚΑΣΘ ανδρών οι Ελπίδες Ηλιούπολης

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης των Ελπίδων Ηλιούπολης,  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι με ιδιαίτερη τιμή αποδέχεται την πρόσκληση της διοργανώτριας αρχής ΕΚΑΣΘ, για τη συμμετοχή της ομάδας μας στη Γ1 Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, έπειτα από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, στους κατατακτήριους αγώνες που έλαβαν χώρα τον Ιούνιο.




Όπως αναφέρεται, «εκ μέρους της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας των Ελπίδων Α.Ο. Ηλιούπολης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μία φορά, όλους τους παίκτες, ανεξαιρέτως, που με την προσφορά τους, μικρή και μεγάλη, εκπληρώθηκε ο ανέλπιστος φετινός στόχος της αγωνιστικής χρονιάς 2014-2015.

Η ανωτέρω επιτυχία αποτελεί δικαίωση για τις προσπάθειες της ομάδας τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Επίσης αποτελεί ευκαιρία και παράλληλα πρόκληση, να ανταποκριθεί η ομάδα στις απαιτήσεις της Γ1 Κατηγορίας, αποδεικνύοντας περίτρανα πως με σκληρή δουλειά και αυταπάρνηση, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός μπορεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου επιτυχίες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια