Σαριμπαλίδης: «Η ΑΕ Λάρισας αξίζει το καλύτερο»

«Έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή όταν επέστρεψα πέρυσι στην ΑΕΛ, έκανα και πάλι την καλύτερη επιλογή που παρέμεινα και για τη νέα χρονιά στην ομάδα» αναφέρει ο έμπειρος γκαρντ της ΑΕΛ, Κώστας Σαριμπαλίδης, έχοντας εδώ και μερικές ημέρες ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «βυσσινί», ενώ προετοιμάζεται να... οργανώσει τους συμπαίκτες του αλλά και να προσφέρει πολύτιμες επιθετικές λύσεις και στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

«Είναι σίγουρα μία νέα δοκιμασία για εμάς η συμμετοχή στη Β' Εθνική» σχολιάζει ο Κώστας, ο οποίος ξέρει τη δυναμική του πρωταθλήματος αφού έχει αγωνιστεί και πάλι σ' αυτό ως μέλος του Αιόλου Τρικάλων πριν από μερικά χρόνια.

Πρώτος στόχος; «Να έχουμε την υγεία μας και όλα θα γίνουν. Ο κορμός της ομάδας πέρυσι δεν ήταν για τη Γ' Εθνική κατηγορία, αλλά για μεγαλύτερη κατηγορία, και αυτό φάνηκε εκ του αποτελέσματος. Σαφώς η Β' Εθνική είναι πιο δύσκολο πρωτάθλημα. Έχουμε όμως πίστη στις δυνάμεις μας. Ξέρουμε τι μας περιμένει αλλά και τι μπορούμε να πετύχουμε. Και όπως και την τελευταία χρονιά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε τον κόσμο της πόλης της Λάρισας στο πλευρό μας, γιατί η ΑΕΛ αξίζει το καλύτερο» θα συμπληρώσει, ενώ προετοιμάζεται για την επανέναρξη των προπονήσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια