Παρέμεινε αήττητος ο Αρης στο Πανελλήνιο Κορασίδων-Φωτορεπορτάζ της Δήμητρας Σικαλίδου από τη νίκη επί του Ηροδότου

Εχοντας εντυπωσιακό προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά ο Αρης επικράτησε με άνεση του Ηροδότου με 54-41 και παρέμεινε αήττητος μετά την τέταρτη αγωνιστική του Πανελληνίου Κορασίδων που ολοκληρώνεται αύριο στην Καλαμπάκα.





Οι «κίτρινες» κυρίως στην τελευταία περίοδο, έκαναν συντήρηση δυνάμεων καθώς χρησιμοποιήθηκαν για αρκετή ώρα όλες οι παίκτριες που υπήρχαν στον πάγκο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η μαχητική ομάδα της Κρήτης να μειώσει την τελική διαφορά.
Δεκάλεπτα: 18-6, 31-12, 41-22, 54-41
Διαιτητές: Παργιανόπουλος-Τσουμαχίδης
ΑΡΗΣ (Τζιότζιος): Σικαλίδου 2, Τσινέκε Κ. 7(1), Τσινέκε Ε. 9(1), Βαντσιούρη 3(1), Θώμογλου 7, Γιαννουσίου 6, Νιγδέλη 3(1), Καλογρίδου 3, Αβρονιδάκη 4, Χριστάκογλου, Μπουντούκα 10, Κυριακοπούλου.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Καρλάφτης): Μαλλιαράκη 2, Μπαλαμούτσου, Γιαλαμά 1, Μαύρακη, Βασίλογλου, Δανδουλάκη 16(1), Εχτζάζι, Τζανέτη 2, Νίχλου 8(2), Σαμπροβαλάκη 6(1), Λογοθέτη 6. 

Ο προπονητής του Αρη, Τάσος Τζιότζιος, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Προσπαθήσαμε να ξεκουράσουμε κάποιες βασικές μας παίκτριες που είναι αρκετά κουρασμένες λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών και της ζέστης. Αύριο παίζουμε τον πέμπτο τελικό που σίγουρα είναι η μεγαλύτερή μας πρόκληση».
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια