Πέντε ανανεώσεις στα Πεύκα-Παρελθόν άλλοι έξι-Ερωτηματικό για τρεις-Όλα τα ονόματα

Οι Μαχητές Δόξας Πεύκων ανήρτησαν την κάτωθι ανακοίνωση:










«Από την αρχή κύριο μέλημα στο σχεδιασμό της ομάδας ήταν η διατήρηση του κορμού που κουβάλησε στις πλάτες του την φετινή χρονιά.

Έτσι μετά από συζητήσεις με τους παίκτες και τους εκπροσώπους τους είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις ανανεώσεις 5 παικτών του περσινού κορμού. Οι αθλητές Νεκτάριος Μαρουσιτς, Δημήτρης Γραβας, Νίκος Θεοδωρακος, Δημήτρης Απιδοπουλος και Δημήτρης Στολης θα φορούν και του χρόνου τη φανέλα των Πεύκων. Τους ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και διακρίσεις.

Σε άλλη ομάδα θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι αθλητές Βασίλης Παπαβασιλείου και Αλέξης Κοώωτσιος που ήταν στα βασικά στελέχη της ομάδας Νέων των Πεύκων που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης. Επίσης ο Γιώργος Απιδοπουλος που συνέχισε την ανοδική του πορεία και φέτος, θα δοθεί σε ομάδα Β Εθνικής για να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του ενώ ο γηγενής εκ των ακαδημιών παίκτης μας Άρης Ταρπαγκος θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα λογά του βεβαρημένου επαγγελματικού του προγράμματος ως γυμναστής καλαθοσφαιρικών επαγγελματικών τμημάτων. Τους ευχόμαστε όλους καλή επιτυχία.

Ιδιαίτερη μνεία θέλουμε να απονείμουμε σε δύο παίκτες που επίσης δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας. Ο λόγος για τον Νικό Γκαμουρα και τον Χριστόφορο Κελεσιδη που και  οι δύο ήταν βασικά στελέχη των φετινών επιτυχιών. Ο Χριστόφορος με την ενεργειά του εδινε ώθηση στην ομάδα και κοντρόλαρε με μαεστρία το ρυθμό του παιχνιδιού. Από την άλλη ο Νίκος που αν και σχετικά μικρός έτυχε να ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης της ομάδας, βοηθησε με την ποιότητα του σε σημεία κλειδιά καίριων παιχνιδιών  και εξασφάλισε με την εμπειρία του τη νίκη για την ομάδα μας. Τους ευχαριστούμε θερμά και σίγουρα δεν τους ξεχνούμε.


Η ομάδα αναμένει την ανανέωση άλλων δύο νεαρών παικτών της στις επόμενες μέρες (Τσουτσούκας και Χότζα) ενώ στο θέμα της ανανέωσης του αρχηγού της Δάνη Ελευθεριάδη υπάρχει στασιμότητα και ενδεχομένως οι δύο πλευρές να αναζητήσουν άλλες εναλλακτικές λύσεις για το μέλλον».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια