Ο απολογισμός της χρονιάς για τη ΔΕΗ

Πραγματοποιήθηκε χθες η τελευταία προπόνηση της ομάδας της ΔΕΗ και έκλεισε ουσιαστικά μια επιτυχημένη χρονιά. Η ΔΕΗ πέτυχε το στόχο της που ήταν η παραμονή στην Γ1 Κατηγορία της ΕΚΑΣΘ, μετά την περσινή άνοδο από την Γ2.







Όπως αναφέρεται στον απολογισμό της χρονιάς που ανακοινώθηκε, «η παραμονή τελικά επιτεύχθηκε με πολύ δύσκολο τρόπο αφού η ΔΕΗ χρειάστηκε να πετύχει τέσσερις νίκες στους τελευταίους πέντε αγώνες και εκεί που την είχαν όλοι ξεγραμμένη και υποβιβασμένη κατάφερε τελικά όχι μόνο να μην καταλήξει στις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούσαν στην Γ2, αλλά να αποφύγει και τα μπαράζ κατάταξης και να σωθεί καθαρά.

Με τον Βαγγέλη Κεραμάρη να κάνει πράγματα και θαύματα στους τελευταίους αγώνες και με την πολύτιμη βοήθεια των υπολοίπων παικτών (και ιδιαίτερα του μικρού Γιώργου Ζήκου) η  ομάδα αντέδρασε σωστά και τελικά έμεινε στην κατηγορία.

Ήδη έχει αρχίσει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά. Σε συγκέντρωση σε εστιατόριο που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα η διοίκηση θα θέσει τους στόχους για τη νέα χρονιά.  Πρωταρχικός στόχος της διοίκησης είναι η συνέχιση της συνεργασίας της ομάδας με τον επιτυχημένο προπονητή Δαμιανό Αμανατίδη και θα ακολουθήσει και συζήτηση με τους παίκτες με πρώτο μέλημα την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτο χρόνο με τον βαρύ πυροβολικό της ομάδας Βαγγέλη Κεραμάρη.

Η ΔΕΗ είναι κοντά σε συμφωνία με δύο παίκτες μεγάλου βεληνεκούς και αν αυτό τελικά συμβεί θα αλλάξουν τα δεδομένα στην ομάδα και τη νέα χρονιά θα κοιτάξει πολύ ψηλά. Αναμένονται εξελίξεις έως το τέλος του Ιουνίου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια