Στον Ηρακλή Παπαβασιλείου, Ψαρρά, Τσίτσου και Τσολάκοβιτς-Φωτορεπορτάζ

Από την επιτροπή μπάσκετ του Ηρακλή ανακοινώθηκε η συμφωνία με τη Μαρία Παπαβασιλείου. Ξεκίνησε από τον Απόλλωνα Πτολεμαϊδας. Αγωνίσθηκε τις περιόδους 2012-13 και 2013-14 στην ομάδα με μεγάλη επιτυχία. 







Την περίοδο 2014-15 αγωνίσθηκε στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και την Α1 Εθνική κατηγορία φθάνοντας έως και τον τελικό κυπέλλου όπου ηττήθηκαν από την νταμπλούχο ομάδα του Ελληνικού και κατέλαβε την 4η θέση του πρωταθλήματος. Συμμετείχε στις Εθνικές ομάδες Κορασίδων, Νεανίδων και Νέων Γυναικών .

Ακόμη αποκτήθηκε η Σάρα Τσολάκοβιτς από τον Παναθλητικό Συκεών για το τμήμα νεανίδων. Γεννήθηκε στις 27/6/1999. Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε με τα τμήματα κορασίδων και νεανίδων του Παναθλητικού σε 38 αγώνες έχοντας μ.ο. 14,5 πόντων συμβάλλοντας στην πολύ καλή πορεία φθάνοντας με την ομάδα κορασίδων μέχρι τους 8 της διοργάνωσης. Ξεκίνησε από τον Γ.Σ. Έδεσσας και αγωνίσθηκε παλαιότερα στα τμήματα ακαδημιών του ΠΑΟΚ.









Επίσης συμφώνησε με την Γεωργία Τσίτσου. Γεννήθηκε στις 15/7/1994 και παίζει στις θέσεις 2-3.Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε με τον Όλυμπο Ελευθερίου Κορδελιού πετυχαίνοντας την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Αγωνίσθηκε ακόμη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς , στους Μαχητες Πεύκων, στη ΜΕΝΤ και στον Άρη.







Τέλος στον Ηρακλή θα παίζει και η Τόνυ Ψαρρά. Αθλήτρια που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του και αγωνίσθηκε πανηγυρίζοντας παράλληλα και την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία. Γεννήθηκε στις 11/8/1984 και αγωνίζεται στη θέση 2. Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε με τον Όλυμπο Ελευθερίου Κορδελιού πετυχαίνοντας την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Παλαιότερα αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Α2, στον Θερμαϊκό Θέρμης Αία Ευόσμου και ΑΕ Πυλαίας. Έχει πετύχει ως αθλήτρια δυο ανόδους στην Α1 με την ομάδα του Ηρακλή και του Απόλλωνα Καλαμαριάς (με προπονητή το Θόδωρο Πολυμένη).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια