Μόσχου και Βουβαλίδης στον ΑΣ Αστέρες

Πρώτο μεταγραφικό χτύπημα έγινε από την ομάδα του ΑΣ Αστέρες για την νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο Θεόδωρος Μόσχος (PG/SG, 1.83, 1984) από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας με ελεύθερη μεταγραφή.










Ο αθλητής έχει πολύτιμη εμπειρία από ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στους Άρη (παιδικό-εφηβικό), Μακεδονικό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ζέφυρο, Μαραθώνα Καλαμαριάς και Ποσειδώνα Καλαμαριάς. Παρά τις πολλές προτάσεις που είχε από αρκετές ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών, η νεοφώτιστη ομάδα στην Γ1 ανδρών κατάφερε να τον τραβήξει τον ενδιαφέρον για την νέα πρόκληση στην επιτυχημένη μπασκετική καριέρα του. Το ΔΣ των Αστέρων του εύχεται να έχει καλή αγωνιστική χρόνια με υγεία.

Ο ΑΣ Αστέρες ξαναχτύπησε όμως και με δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα. Απέκτησε με την μορφή νέο δελτίου τον Ευάγγελο Βουβαλίδη (SF/PF, 1.92, 1981). O Βουβαλίδης προπονούταν με την ομάδα αυτό το διάστημα και έμεινε ευχαριστημένος με την φιλοσοφία της ομάδας και αποφάσισε να ξανά επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από αποχή τεσσάρων ετών.

Ο αθλητής έχει αγωνιστεί στον παρελθόν σε δυο από τις ιστορικές ομάδες της πόλης, τον Φίλιππο Θεσσαλονίκης και Νέστωρα. Αναμένεται να βοηθήσει την νέα του ομάδα και στις δύο θέσεις του forward καθώς έχει κινήσεις εξίσου καλά μέσα στην ρακέτα και «φαρμακερό» σουτ έκτος ρακέτας. Το ΔΣ των ΑΣ Αστέρων του εύχεται να έχει καλή αγωνιστική χρόνια με υγεία. Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί ένα ακόμη δυνατό απόκτημα για την ομάδα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια