«Περίπατος» για το παιδικό του Πανιωνίου- Φωτορεπορτάζ του Δημήτρη Τρασάνη

Ο Πανιώνιος συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο Πανελλήνιο παίδων με το τελικό 41-84 επί του Πιερικού Αρχέλαου να αποτυπώνει απόλυτα την διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων.






Η ομάδα της Νέας Σμύρνης από την αρχή, σχεδόν, της αναμέτρηση επέβαλε την κυριαρχία της. Η διαφορά στο σκορ επέτρεψε στον Νίκο Κοψιά να κάνει πολλές αλλαγές και να ξεκουράσει τους βασικούς παίκτες ενόψει του αυριανού καθοριστικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ που ουσιαστικά θα κρίνει την τελική κατάταξη στις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.  

Δεκάλεπτα: 10-19, 16-41, 27-65, 41-84
Διαιτητές: Σοφιανόπουλος-Κανελόπουλος
Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Τζαμακλής, Ζιάκος, Μουρίκας, Παρμακτσίδης 18 (3), Ταρενίδης 7 (1), Τσιλιγγαρίδης 2, Παπανικολάου, Ζησόπουλος 2, Βαβατσιούλας 9 (3), Τζουνίδης 3, Φανούλης.
Πανιώνιος (Κοψιάς): Καρακεχαγιάς 9 (2), Μωραΐτης 10 (2), Χατζόγλου 2, Κρανάκης 2, Καζάκου 7 (1), Ρετσίνας 6, Κούτρας 6, Καπρής 8, Λιούνης 8, Αγγελοκωνσταντής 13, Σταμουλής 6, Κουτσούγερας 7 (1).

Ο προπονητής του Πανιωνίου Νίκος Κοψιάς, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Εκμεταλλευτήκαμε την κούραση των αντιπάλων μας και πετύχαμε άνετα την τέταρτη νίκη μας.   Πάμε για την πέμπτη επιτυχία στο αυριανό ματς. Η νίκη του Δούκα επί του ΠΑΟΚ δεν αλλάζει κάτι στον δικό μας σχεδιασμό».

























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια