Ο απολογισμός της χρονιάς για το Πειραματικό

Στην ιστοσελίδα του Πειραματικού δημοσιεύτηκε ο απολογισμός της φετινής χρονιάς στον οποίο αναφέρονται τα εξής:






«Άλλη μια αγωνιστική έφτασε στο τέλος της. Και πριν καλά καλά τελειώσουμε ήδη ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε την επόμενη. Η ομάδα μας και φέτος κατέβηκε στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ με τρία τμήματα (εφηβικό, παιδικό, αντρικό) και η παρουσία ήταν αξιοπρεπέστατη από τα δύο μικρά μας τμήματα και επιτυχημένη για το αντρικό μας.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η χρονιά για το παιδικό και το εφηβικό μας ξεκίνησε πολύ δύσκολα καθώς μέχρι και τον Οκτώβρη δεν είχαμε γήπεδο για να προπονηθούν τα παιδιά, καθώς οι ώρες που είχαμε συμφωνημένες δεν μας δοθήκαν ποτέ. Τα παιδιά μπήκαν στο γήπεδο από αρχές Νοέμβρη και μέχρι τότε απλά πηγαίναμε από αγώνα σε αγώνα.

Το εφηβικό μας σε 14 αγώνες τερμάτισε στη τέταρτη θέση του ομίλου του με οκτώ νίκες και έξι ήττες οι οποίες οι τρεις από τις έξι ήταν στον πόντο.

Το παιδικό μας που στην ουσία ήταν προ παιδικό καθώς τα παιδιά μας ήταν τα μικρότερα σε σχέση με τις αντίπαλες ομάδες προσπάθησε να ευχαριστηθεί το μπάσκετ και σε 18 αγώνες είχε πέντε νίκες και 13 ήττες και κατέλαβε την έβδομη θέση με αντιπάλους δυνατούς όπως ο ΒΑΟ και ο Ηρακλής.

Θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε φέτος και να τους ευχαριστήσουμε για την κατανόηση σε αυτήν την δύσκολη χρονιά και ένα μεγάλο συγγνώμη από τους γονείς για την ταλαιπωρία που τραβήξανε αυτούς τους μήνες, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι η νέα χρονιά όχι απλά θα είναι καλύτερη, απλά θα είναι ονειρική.

Δεν θέλουμε να λέμε  μεγάλα λόγια  αλλά καθετί καινούργιο έχει και τις δυσκολίες της και εμείς το καταλάβαμε πολύ καλά αυτό φέτος για αυτό και του χρόνου ήδη είμαστε έτοιμοι για κάτι πολύ μα πολύ δυνατό.

Στο αντρικό τμήμα η χρονιά ξεκίνησε με φιλοδοξίες και στόχο για την άνοδο.

Η ομάδα μας τερμάτισε στον πρώτο όμιλο της ΕΚΑΣΘ στη δεύτερη θέση  με 22 νίκες και δύο ήττες σε 24 παιχνίδια. Η δεύτερη θέση μας οδηγούσε σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο και εκεί συναντήσαμε την ΑΕΕΤ όπου με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κατακτήσαμε την άνοδο.

Μια εβδομάδα αργότερα σε αγώνα κατάταξης με την ομάδα του ΔΑΣΩ η ομάδα μας επικράτησε και έτσι κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία της Β΄ ΕΚΑΣΘ.

Εκτός από το πρωτάθλημα φέτος η ομάδα μας έκανε και πάρα πολύ καλή πορεία στο κύπελλο καθώς έφτασε στους «τέσσερις» του θεσμού και μια ανάσα πριν από τον τελικό αλλά στο τέλος του ημιτελικού δεν κατάφερε να ξεπεράσει και τον σκόπελο του πρωταθλητή της Α κατηγορίας και μείναμε με την γλυκόπικρη γεύση ότι φτάσαμε στους τέσσερις της διοργάνωσης.

Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια. Κάθε χρόνος που περνάει όλο και πιο πολύ παίρνει σάρκα και οστά όλο αυτό που οραματιζόμασταν πριν από κάποια χρονιά. Το κεφάλι κάτω, η δουλειά συνεχίζεται και με προσπάθεια πολύ θα χτίσουμε κάτι για το οποίο θα είμαστε πολύ περήφανοι.

Τελειώνοντας με τα αγωνιστικά θέματα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που ήταν κοντά μας την φετινή χρονιά και βοήθησαν στην υλοποίηση κάποιων στόχων. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους υποστηρικτές μας.

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ ΑΕ




ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π . ΙΑΤΡΟΥ


ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ-ΑΝΑΚΑΙΝIΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ
ΚΑΠΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
τηλ 6942 591 446

Bet prognostica.com

SIDMETAL

Ανθοπωλείο Ηλιογέννητη

Και σε καταστηματάρχες της περιοχής των Πεύκων που μας  εμπιστεύτηκαν:

ART IMAGE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ)
SUBLINE   (ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ)

ΦΑΣΟΥΛΙ ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ  (ΜΑΝΑΒΙΚΟ)

Boulevard (LOUNGE BAR)

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ  (ΤΑΒΕΡΝΑ)

ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ)

Καυσόξυλα-Κάρβουνα.Δημήτρης Γράνδης, Νίκος Πελίτογλου


Τέλος σαν διοίκηση του τμήματος μπάσκετ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου που ήταν διπλά μας όλη την φετινή χρονιά και όλο τον κόσμο που μας βοήθησε με την παρουσία του στο γήπεδο. Σας υποσχόμαστε ότι την καινούργια χρονιά θα είμαστε ποιο δυνατοί. Καλό καλοκαίρι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια