Διεθνές καμπ από τον Προμηθέα Πατρών

Ο Προμηθέας Πατρών διοργανώνει για δεύτερη φορά στην ιστορία του το Promitheas International Basketball Camp στην Πάτρα, σε συνεργασία με την ακαδημία μπάσκετ Nesodden Idrettsforening της Νορβηγίας, για παιδιά ηλικίας 8 έως 16 ετών, στις ημερομηνίες 27 Ιουλίου έως και την 31η Ιουλίου 2015.



Σκοπός αυτού του καλοκαιρινού προγράμματος για νέα παιδιά είναι η εκμάθηση και η συναναστροφή με παιδιά διαφορετικής κουλτούρας, ο ευγενής συναγωνισμός, η έννοια της συνεργασίας και η δημιουργία νέας φιλίας μέσα από το παιχνίδι και την ομαδική προσπάθεια, αποκτώντας εμπειρίες που θα τους συντροφεύουν για όλη τους τη ζωή. Στο camp θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι Έλληνες προπονητές, παιδιά από τις υποδομές του Προμηθέα και μικροί αθλητές από την ευρύτερη περιοχή.

Υπεύθυνος του καλοκαιρινού camp θα είναι ο Θανάσης Σουφλιάς (αρχηγός της ανδρικής ομάδας, τηλ. 6948209086) και του προπονητικού team ο Κωνσταντίνος Ντούβας (υπεύθυνος Ακαδημιών, τηλ. 6974507022). Οι προπονήσεις, κατά τη διάρκεια του camp, θα γίνονται καθημερινά στην κεντρική σάλα του ΠΕΑΚ «Δημήτρης Τόφαλος» και του κλειστού πανεπιστημιακού γηπέδου από 09.00 έως 14.00.

Στη συνέχεια οι αθλητές θα μετακινούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του ΠΕΑΚ «Δημήτρης Τόφαλος» για να απολαύσουν το μεσημεριανό τους γεύμα. Τα παιδιά θα μπορούν να παραμένουν έως τις 15.00 το αργότερο, όπου είναι η προκαθορισμένη ώρα που θα παραλαμβάνονται από τον κηδεμόνα τους. Οι τιμές για τη συμμετοχή των παιδιών στο Promitheas International Basketball Camp διαμορφώνονται ως εξής:

Για τους αθλητές του Προμηθέα: 80 ευρώ συμμετοχή, συμπεριλαμβανομένου snack ενδιάμεσα της προπόνησης, μεσημεριανό για τις πέντε ημέρες του camp και αθλητική εμφάνιση. Δήλωση συμμετοχής με προκαταβολή 50 ευρώ, το αργότερο μέχρι 14/06/2015. Προσοχή! Οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες. Για εξωτερικούς αθλητές/συμμετοχές από άλλα σωματεία: 150 ευρώ συμμετοχή, συμπεριλαμβανομένου snack ενδιάμεσα της προπόνησης, μεσημεριανό για τις πέντε ημέρες του camp και αθλητική εμφάνιση. Υπάρχει δυνατότητα διαμονής στο συνεργαζόμενο ξενοδοχείο «Achaia Beach». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επικοινωνήσουν με τον Τάσο Χρυσανθόπουλο (τηλ. 6974777756).

Εξόφληση συμμετοχής μέχρι 30/06/2015. Οι γονείς υποχρεούνται να ενημερώσουν τον συντονιστή – υπεύθυνο του camp για τυχόν ακύρωση του συμμετέχοντα 15 ημέρες πριν από την έναρξη. Με το πέρας της προθεσμίας των 15 ημερών το καταβληθέν ποσό της συμμετοχής δεν επιστρέφεται. Μπορείτε να βρείτε κάποιον υπεύθυνο και Σάββατο και Κυριακή 08.00-14.00 στην κεντρική σάλα του «Δ. Τόφαλος»).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια