Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των ακαδημιών της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή λήξης των ακαδημιών της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου για την περίοδο 2014-2015. Τα παιδιά με τις οικογένειες τους κατέκλυσαν το κλειστό γήπεδο του Νέου Ρυσίου, ενώ το παρόν έδωσαν και μέλη του ΔΣ.



Στην τελετή τιμήθηκε η γυναικεία ομάδα του συλλόγου για την φετινή άκρως επιτυχημένη πορεία, κατακτώντας την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών και την συμμετοχή του στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Καλεσμένος ήταν ο προπονητής Γιώργος Κυριαζής και τιμήθηκε για την προσφορά του στο άθλημα και ειδικά στα τμήματα υποδομής.

Η γιορτή περιελάμβανε διαγωνιστικά παιχνίδια μεταξύ των παιδιών και γονέων όπου όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και το διασκέδασαν σε μια θερμή και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Στην συνέχεια βραβεύτηκαν οι πιο συνεπείς αθλητές από κάθε τμήμα:

Καλαβάς Παναγιώτης (μίνι αγοριών)
Φειδά Ελισάβετ (μίνι κοριτσιών)
Κικινίδης Σταύρος (προμίνι αγοριών)
Καλαβά Ναταλία (προμίνι κοριτσιών)
Μπίσκας Πασχάλης (πάνθηρες 1)
Βαλτάκη Λυδία (πάνθηρες 2)

Επίσης βραβεύτηκαν οι μικροί αθλητές των τμημάτων Πάνθηρες 1 και 2   για την προσπάθεια τους στην πρώτη τους χρονιά ενασχόλησης με το μπάσκετ.

Τέλος, το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Σεπτέμβριο για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και όλοι αντάλλαξαν ευχές για καλό καλοκαίρι.




























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια