Καμπουράκη και Ισκίογλου στη Νίκη Λευκάδας-Μπαίνει στο χειρουργείο η Κανταρά

Η ενίσχυση της Νίκης Λευκάδας ενόψει της παρθενικής της παρουσίας στα παρκέ της Α1 συνεχίζεται. Παίκτριες της λευκαδίτικης ομάδας είναι από σήμερα Κυριακή το μεσημέρι, η Ελίνα Ισκιόγλου και η Δήμητρα Καμπουράκη.









Όπως γράφει το Lefkadaweb  η πρώτη αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στην θέση «5» έχει ύψος 1.90, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Αστέρα Εξαρχείων, του Πρωτέα Βούλας, του Αθηναϊκού, του Ιπποκράτη Κω και της Τερψιθέας Γλυφάδας. Είναι διεθνής αφού έχει αγωνιστεί με το εθνόσημο σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες.

Η Καμπουράκη ξεκίνησε το μπάσκετ στα Άνω Λιόσια (ΔΑΣΑΛ), έχει ύψος 1.64 και αγωνίζεται στην θέση του πλέι μέικερ. Έπαιξε τέσσερα χρόνια στην Ολύμπια Λάρισας, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν μέλος των Μελισσίων, ομάδας που έπαιξε στην Α2 Νότου. Έχει αγωνιστεί και αυτή στις μικρές Εθνικές ομάδες.

Οι δύο αθλήτριες συναντήθηκαν με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Ηλία Λάζαρη, που μετέβη στην Αθήνα για μεταγραφικές υποθέσεις και υπέγραψαν για την ένταξή τους στο ρόστερ της λευκαδίτικης ομάδας.

Ακόμη όπως μάθαμε η Γωγώ Κανταρά θα μπει τις επόμενες ημέρες στο χειρουργείο για επέμβαση και δεν ξέρουμε ακόμη πόσο θα κρατήσει η αποθεραπεία. Έτσι υπάρχει σημαντική πιθανότητα να χρειαστεί να ενισχυθεί η ομάδα της Νίκης και με παίκτρια στη θέση της μέχρι να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια