Το Μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ. είναι το Μουσείο του πρωταθλήματος-Φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Μουσείου της Χ.Α.Ν.Θ. η Συνέντευξη Τύπου παικτών και προπονητών των ομάδων του ΠΑΟΚ και του Αρη (Μαρκόπουλος, Πρίφτης, Δέδας, Μούρτος) που μετέχουν στην σειρά των μικρών τελικών της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.





«Έχουμε δύο ομάδες από τη Θεσσαλονίκη στους μικρούς τελικούς και η συνέντευξη Τύπου γίνεται εδώ για συμβολικούς λόγους. Έχουμε αναλάβει τη στήριξη του Μουσείου. Το Μουσείο της ΧΑΝΘ είναι και μουσείο του ΕΣΑΚΕ αλλά και του πρωταθλήματος της Α1», είπε μεταξύ άλλων στην διάρκεια της συνέντευξης ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης και ακολούθως ευχήθηκε: « Θα ήθελα να ευχηθώ, όσοι παρακολουθήσουν τα παιχνίδια να δουν ένα θέαμα. Το μπάσκετ είναι χαρά δεν είναι πόλεμος».

Στο τέλος της συνέντευξης η ψυχή του Μουσείου μας, ο Γιωργής Μπουσβάρος, πρότεινε στον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, να επιλεγεί η ΧΑΝΘ ως μέρος τέλεσης της επόμενης κλήρωσης του Πρωταθλήματος της Α1.

Το «παρών» στην διάρκεια της συνέντευξης έδωσε ο Πρόεδρος της ΧΑΝΘ, Ιωάννης Σωσσίδης, το μέλος του ΔΣ της ΧΑΝΘ, Ελένη Αθανασιάδη, ο διευθυντής Αθλητικών ομάδων και αθλητικού κέντρου Γιώργος Πετρίδης, η Μουσειολόγος της ΧΑΝΘ, Χριστίνα Μπατέκα, η υπεύθυνη ξεναγήσεων, Μαντώ Τσάτσαρη αλλά και ιστορικά στελέχη της μπασκετικής ομάδας της ΧΑΝΘ όπως είναι οι Θόδωρος Ροδόπουλος, και Μιχάλης Γιαννουζάκος.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια