Πετυχημένη τελετή λήξης στον ΑΣ Πανόραμα-Οι συνεπέστεροι αθλητές- Ποιοι ήταν οι πρώτοι στο 7ο event-Φωτορεπορτάζ

Το Σάββατο ολοκληρώθηκε η τελετή λήξης του ΑΣ Πανόραμα με βραβεύσεις για όλα τα τμήματα στα αντίστοιχα τουρνουά που συμμετείχαν. Επίσης, στην τελετή λήξης βραβεύθηκαν οι συνεπέστεροι αθλητές σε κάθε τμήμα ξεχωριστά που είναι:
               



ΤΑΥΡΑΚΙΑ: Μακρής Βασίλης
ΜΠΑΜΠΙΝΙ: Σίρπα Φωτεινή
ΠΡΟΜΙΝΙ: Δερμεντζίδης Γεώργιος
ΜΙΝΙ: Στυλιανίδης Στέλιος
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ Β΄:  Κουφός Μάριος
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ Α΄: Τσώκας Σπυρίδων
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΙΔΩΝ: Παπαλουκάς Δημήτριος
ΠΑΙΔΙΚΟ: Αλεξιάδης Αιμίλιος

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε έγινε ολιγόλεπτη ενημέρωση στους γονείς και κηδεμόνες του ΑΣ Πανόραμα για τις παροχές της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Μεγάλης σημασίας επιτυχία αποτελεί, η ανανέωση συνεργασίας του ΑΣ Πανόραμα με το τμήμα προπονητικής του Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Α.Π.Θ., τους γιατρούς και το φυσιοθεραπευτήριο αλλά και την ασφάλιση όλων των παιδιών, από ασφαλιστική εταιρεία.

Ποιοι ήταν οι πρώτοι στο 7ο event

Με την ολοκλήρωση της τελετής λήξης, πραγματοποιήθηκε το 7ο event του ΑΣ Πανόραμα.
Με διαγωνισμό καρφωμάτων στις βοηθητικές μπασκέτες, και μοναδικό δώρο τη συλλεκτική φανέλα του Διαμαντίδη. Νικητής στο διαγωνισμό καρφωμάτων αναδείχθηκε ο Μάριος Κουφός με συνολικά 59 πόντους ύστερα από ψηφοφορία των προπονητών.
Στο «γύρο του κόσμου» νικητής  για το μεσαίο γκρουπ ήταν ο Στέλιος Στυλιανίδης με 43 πόντους και στο μικρό γρουπ η Αμαρυλλίς Ζουμπούλη με 26 πόντους.
Στο διαγωνισμό 1/1 νικητές ήταν αντίστοιχα ο Μάριος Κουφός, ο Μιχαήλ Τρύφων και ο Σταύρος Μολασιώτης. Σε όλους που συμμετείχαν δόθηκε δωροεπιταγή από κατάστημα οπτικών ειδών. Στο τέλος της ημέρας δεν έλειψε το πάρτι γενεθλίων στον συνεπέστερο αθλητή από τα Ταυράκια.



























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια