Μπάρλος: «Τα παιδιά χρειάζονται τον αθλητισμό και ο αθλητισμός τα παιδιά»-Τι δήλωσε και ο Γιάννης Αθηναίου

Ένα πολύ όμορφό μήνυμα, ενόψει των τουρνουά 3Χ3, που διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών έστειλε ο Νίκος Μπάρλος.





«Οι προσπάθειες που γίνονται από τον ΠΣΑΚ και την ΕΟΚ, για να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά κοντά στο μπάσκετ, είναι μεγάλες. Κι αυτά τα τουρνουά, είναι ότι καλύτερο, αφού έρχονται νέα παιδιά στο χώρο και κάποια άλλα παραμένουν. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, να προσφέρουμε όσα μπορούμε σε αυτά τα παιδιά. Τα παιδιά χρειάζονται τον αθλητισμό και ο αθλητισμός τα παιδιά. Αυτά τα τουρνουά όμως, έχουν και μία ιδιαιτερότητα, αφού μπορούν να πάρουν μέρος και μεγάλοι», δήλωσε ο Νίκος Μπάρλος, ο οποίος θα δώσει το παρών στο τουρνουά του Ηρακλείου Κρήτης.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος θα είναι στην Αιδηψό, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα είμαι και εγώ στα τουρνουά 3Χ3, που πλέον έχουν γίνει θεσμός. Είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνονται κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τα παιδιά, έχουν την ευκαιρία να συναναστραφούν και να μιλήσουν με έλληνες καλαθοσφαιριστές, που ενδεχομένως, να αποτελούν και πρότυπα γι’ αυτά. Είναι μία γιορτή και για μας τους ίδιους και είναι ευχή για κάθε αθλητή, να μπορεί να βρίσκεται κοντά στα παιδιά και να τα βοηθάει με τις εμπειρίες που έχει. Ελπίζω και αυτό το τουρνουά να είναι επιτυχημένο, όπως τα προηγούμενα. Εμείς από την πλευρά μας, θα δώσουμε χαρά στα παιδιά».

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πρώτη φορά μάλιστα, θα υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: http://www.psak.gr/archiki.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια