Μιχαλούτσος: «Τρεις δύσκολοι αγώνες»

Η Εθνική Εφήβων U19 βρίσκεται στην Ιταλία. Στο Τρεβίζο θα δώσει τα πρώτα αγωνιστικά τεστ, μετά από τις πρώτες μέρες προετοιμασίας, ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης (27/6-5/7).










Ο Γιάννης Μιχαλούτσος, λίγο πριν την αναχώρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, τόνισε: «Είναι το πρώτο τουρνουά μετά από περίπου δέκα μέρες προετοιμασίας. Πρέπει στις πρώτες αυτές φιλικές αναμετρήσεις να κάνουμε τα βασικά, να εφαρμόσουμε τα συστήματα που έχουμε κάνει μέχρι τώρα και να βγάλουμε στο παρκέ, όσα έχουμε κάνει με τον κόουτς μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε σε αυτόν τον πρώτο στόχο».

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει μια ομάδα AllStar (6/6, 18.00), την Εθνική U20 της Γαλλίας (7/6, 13/45) και την ομάδα των ΗΠΑ (8/6, 13/45). «Θα είναι τρεις αγώνες δύσκολοι», τονίζει ο Μιχαλούτσος, για να προσθέσει: «Θα παίξουμε και με κάποιους μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες από εμάς, που θα είναι πιο έμπειροι και ίσως πιο δυνατοί, αλλά αυτό δεν αλλάζει το δικό μας στόχο που είναι να κάνουμε πράξη αυτά που κάναμε στις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα και να προσπαθήσουμε σε κάθε αγώνα».

Σε ότι αφορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τη διεξαγωγή της διοργάνωσης στο Ηράκλειο Κρήτης; «Είναι θετικό και μόνο το γεγονός ότι φιλοξενείται στη χώρα μας. Το πρώτο ζητούμενο είναι να παίξουμε καλά, ώστε να έρθει ο κόσμος και να ευχαριστηθεί με αυτό που θα βλέπει και γιατί όχι να φτάσουμε και σε μια διάκριση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια