Ολοκληρώθηκε με πρωτιά των διοργανωτών το τουρνουά προμίνι του Μακεδονικού-Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την τελευταία μέρα και τις απονομές

Ένα πολύ όμορφο τουρνουά έφτασε στο τέλος του, το Σάββατο 30 Μαΐου στο γήπεδο του Μακεδονικού μετά από δέκα αγωνιστικές, πολλά καλάθια και αμέτρητο πάθος από τους μικρούς μας αθλητές που συμμετείχαν.




Ο συναγωνισμός και η ευγενής άμιλλα στις μικρές ηλικίες είναι ότι πιο υγιές για τα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ. Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηρισθεί το τουρνουά προμίνι του Μακεδονικού (γεννηθέντες 2004) πού άρχισε στις 14 Μαρτίου.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Μακεδονικού η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση νικώντας στον τελικό την πολύ δυνατή Ελπίδα Αμπελοκήπων, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο ΠΑΟΚ ο οποίος κέρδισε στο μικρό τελικό τον Άρη.

Επίσης κατά την τελετή λήξης πραγματοποιήθηκαν και διαγωνιστικά παιχνίδια με την συμμετοχή παιδιών απ' όλες τις ομάδες. Νικητής στα σουτ αναδείχθηκε ο Μιχάλης Τραγιανίδης της Βεργίνας, νικητής στις ελεύθερες βολές ο Γιώργος Παπουτσής του Μακεδονικού και στα lay-up ο Γιώργος Σπυριδόπουλος του Α.Ε.Σ. Μετεώρων.

Ο Μακεδονικός ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους διαιτητές Γαβρίδη, Κελεκίδου, Τσάνταλη οι οποίοι εκτός από την πολύ σημαντική συμβολή τους στο τουρνουά θέλησαν να δώσουν όλο το ποσό της αμοιβής τους σε έναν πρώην παίχτη του Μακεδονικού τον Γιώργο Βράγκα ο οποίος ευχόμαστε όλη να βγει νικητής στον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του.




































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια