Τι έγινε στην πρώτη μέρα του αναπτυξιακού καμπ της ΕΚΑΣΘ-Ομιλία Χρυσάφη-Ποιοι προκρίθηκαν στα διαγωνιστικά των βολών-Φωτορεπορτάζ

Ξεκίνησε σήμερα το 21ο αναπτυξιακό καμπ αγοριών που διοργανώνει η ΕΚΑΣΘ στα δύο γήπεδα της Μίκρας. Μετά τον διαχωρισμό των ομάδων και το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλημάτων της Ενωσης, Αρη Γραμμενίδη, τον λόγο έλαβε ο πρώτος καλεσμένος Γιώργος Χρυσάφης. 




Ο γνωστός γυμναστής μετά την εναρκτήρια ομιλία του, έδειξε στους αθλητές διατασικές ασκήσεις για ζέσταμα και παρέλαβε το αναμνηστικό δώρο για τη συμμετοχή του στο καμπ.

Οι αθλητές πραγματοποίησαν τους πρώτους τους σταθμούς (basic foundamen, shooting, passing και ball handling) και στην συνέχεια διεξήχθησαν οι δύο αγώνες με τα εξής αποτελέσματα:

WARRIORS HAWKS  55-59
ROCKETS – CAVALIERS  65-55

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν τα προκριματικά των διαγωνιστικών στις βολές. Στον τελικό της Πέμπτης θα διαγωνιστούν οι Γιάννης Σιδηροηλίας, Δημήτρης Κλωνάρας, Χρήστος Πεταλάς, Απόστολος Βουρτζούμης, Κώστας Κοχλιαρίδης, Γιώργος Τανούλης, Γιώργος Γκύζης και Θοδωρής Αλεξιάδης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο πρόεδρος και ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος και Γιάννης Τσουμής.
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια