Ο Βεζένκοφ στην τελετή λήξης της ακαδημίας του Αρη-Φωτορεπορτάζ

Το μεσημέρι του Σαββάτου έπεσαν και επίσημα οι τίτλοι τέλους για την φετινή προσπάθεια των υποδομών του Άρη με σημαντικές παρουσίες. 





Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του Άρη ετοίμασαν μια πολύ όμορφη τελετή λήξης στο Αλεξάνδρειο για το μέλλον του Άρη. Το εορταστικό κλίμα ενίσχυσε και η μεγάλη συμμετοχή.

 Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας του Άρη Νίκο Χασόπουλο. Ο κ. Χασόπουλος έκανε μια αναδρομή στην φετινή χρονιά μιλώντας στις καρδιές των μικρών αλλά και των συνοδών τους που βρισκόταν στο γήπεδο. Αναφέρθηκε στις όμορφες αλλά και στις δύσκολες στιγμές τονίζοντας την προσπάθεια που γίνεται και που θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά. Ο μεγάλος στόχος είναι μέσα από σκληρή δουλειά και οργάνωση η ανάδειξη νέων αθλητών από το σύλλογο σε συνέχεια των ταλέντων που βγάζει η ομάδα τα τελευταία χρόνια όπως οι Βεζένκοφ Παπανικολάου, Μούρτος, Μποχωρίδης, Χρυσικόπουλος και πολλοί άλλοι.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης Λευτέρης Αρβανίτης. Αρχικά ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην οικογένεια του Άρη, αλλά και τα παιδιά και όλο το προπονητικό team του Άρη προεξάρχοντος του κ. Χασόπουλου για την προσπάθεια που καταβάλουν για την πρόοδο του τμήματος. Ταυτόχρονα μίλησε για την επόμενη μέρα της ακαδημίας όπου πλέον είναι και επίσημα κάτω από τη σκέπη της ΚΑΕ. Όπως τόνισε η ακαδημία αλλάζει σελίδα και σύντομα θα είναι ορατές σημαντικές αλλαγές που θα δώσουν άλλη πνοή στην υποδομή του συλλόγου. Τελείωσε τονίζοντας τη σημασία που δείχνουν όλοι για την υποδομή αφού είναι η βάση ενός συλλόγου που λειτουργεί με σχέδιο και αποπνέει υγεία.

Ακολούθως το λόγο πήρε ο Αλέξανδρος Κατσιάνης μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΑΣΘ και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων ο οποίος είχε μια όμορφη συνομιλία με τους μικρούς αθλητές του Άρη.

Την σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Σιδηροηλίας υπεύθυνος διοικητικής μέριμνας της ακαδημίας και μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ. Με τη σειρά του ευχαρίστησε όλους για τη χρονιά που πέρασε και έδωσε και εκείνος  το στίγμα της επόμενης μέρας.

Τις ομιλίες έκλεισε ο αθλητής του συλλόγου Αλεξάντερ Βεζένκοφ. Αρχικά είπε στα παιδιά ότι νιώθει την ψυχολογία τους αφού είναι αρκετά κοντά στην ηλικία τους και δεν ξεχνά ποτέ αυτά που έζησε με την φανέλα του ΑΡΗ αφού κέρδισε τίτλους αλλά και έβαλε τις βάσεις για να μπορέσει να ικανοποιήσει βήμα βήμα τα όνειρά του στο χώρο του μπάσκετ. Έκλεισε λέγοντας ότι πρέπει να ακούν τους προπονητές τους και να δουλεύουν σκληρά.
 Η γιορτή συνεχίστηκε με πολλά παιχνίδια αλλά και το καθιερωμένο διπλό. Στη συνέχεια έγιναν οι απονομές των μεταλλίων αλλά και των διπλωμάτων και ακολούθησε μια μικρή δεξίωση για όλους τους παρευρισκόμενους.
Σειρά παίρνει πλέον το shooting camp που θα γίνει στη Μίκρα 15, 19 και 20 Ιουνίου για να κορυφωθεί η χρονιά με το Aris Basketball Camp που θα γίνει από 26 Ιουνίου εως 2 Ιουλίου στην κατασκήνωση yuppi στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής.

Ο Αρης ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν τη φετινή χρονιά και δίνει ραντεβού για την επόμενη. Ταυτόχρονα προσκαλεί όσους αθλητές θέλουν να δοκιμαστούν να προσέλθουν στο Κλεάνθης Βικελίδης και να πάρουν μέρος στις δοκιμαστικές προπονήσεις (Trials) που θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 15/06. Πληροφορίες στο τηλ. 2310309192 γραφεία Άρη Δευτ.-Παρ. 17:30-20:00.

































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια