Υπεύθυνος ακαδημιών στο Μέγα Αλέξανδρο ο Θανάσης Κασαπίδης

Από το Μέγα Αλέξανδρο πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ανακοίνωση:









«Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε εκ νέου στις τάξεις της ομάδας μας τον προπονητή Θανάση Κασαπίδη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη υπεύθυνου ακαδημιών. Πρόκειται για έναν προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά τον σύλλογό μας, τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε, τις αξίες που θέλουμε να αντιπροσωπεύουμε και-κυρίως-την επιθυμία μας να αναδεικνύουμε παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας μας.  Οι παραπάνω αξίες συμβαδίζουν με τον ίδιο τον κ. Κασαπίδη και είναι εξίσου σημαντικές με τη εμπειρία που θα φέρει στην ομάδα μας. 

Ο Θανάσης Κασαπίδης πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια στον Βόλο, όπου ήταν υπεύθυνος ακαδημιών στην Νίκη Βόλου, ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα στον πάγκο της ανδρικής ομάδας στην Γ’ εθνική κατηγορία. Ωστόσο, οι εμπειρίες του 31χρονου προπονητή δεν περιορίζονται μόνο στα τελευταία δύο χρόνια, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που βρίσκεται στα γήπεδα από την ηλικία των 19 ετών.


Οι παρουσίες του στον Άρη, Αίαντα Ευόσμου (βοηθός Β’Εθνική), Ορφέα Πλαγιαρίου, Μαρμαρά (Γ’ Εθνική, head coach), αλλά και στον Μέγα Αλέξανδρο Πυλαίας (ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο), μεταξύ άλλων, μας κάνουν και νιώθουμε μεγαλύτερη σιγουριά για τα παιδιά του Μέγα Αλέξανδρου και για την επιλογή μας».  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια