Καθολική συμμετοχή στην γιορτή λήξης των ακαδημιών της ΕΚ Σταυρούπολη

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη πλέον γιορτή των ακαδημιών της ΕΚ Σταυρούπολη το Σάββατο στο ΔΑΚ Ηλιούπολης.    







Για άλλη μία χρονιά η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, ένδειξη επιβράβευσης όλης αυτής της προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια για την ανάπτυξη του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα στη πόλη. Η συμμετοχή των αθλητών ήταν καθολική και η διάθεση για διασκέδαση από όλους ήταν εμφανής. Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ακαδημίας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης. Στο περιθώριο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα προβλήματα του γηπέδου (καθαριότητας, συντήρησης, εξοπλισμού) από τον πρόεδρο του συλλόγου Κίμωνα Σαραφίδη, και δόθηκε η υπόσχεση-δέσμευση από τον Δήμαρχο ότι σύντομα αρκετά από αυτά θα βρουν λύση.

ΤΟ ΔΣ ευχαριστεί τον πρώην παίκτη της ομάδας Μιχάλη Κολογοσίδη (www.balloonia.gr) για την ευγενική χειρονομία του να προσφέρει τα μπαλόνια που κόσμησαν την εκδήλωση.

















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια