Ήττα και απουσίες για την Εθνική Νέων Ανδρών

Η Εθνική Νέων Ανδρών γνώρισε την ήττα με ευρεία διαφορά στο Τεμπλ Σιρ Λοτ της Γαλλίας. Στην πρεμιέρα του τουρνουά ηττήθηκε 66-46 από τη Γερμανία.






Ο μεγαλύτερος προβληματισμός όμως προέρχεται από τρεις παίκτες, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, εξαιτίας τραυματισμών

Ο λόγος για τον Γιώργο Διαμαντάκο, τον Κώστα Φακοπουλίδη και τον Ανδρέα Ρεκουνιώτη. Ο Διαμαντάκος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ώμο, μετά από μία κόντρα του κοντά στο καλάθι, ο Φακοπουλίδης στα πλευρά, ενώ ο Ρεκουνιώτης υπέστη διάστρεμμα. Επιπλέον, απουσιάζουν ακόμη οι παίκτες που αγωνίζονται στη σειρά για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά τον αγώνα η Ελλάδα έμεινε κοντά στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο, με την ατυχία να αρχίζει να την... ταλαιπωρεί από τη δεύτερη κιόλας περίοδο. Προσπάθησε να ανακάμψει με την έναρξη της τρίτης περιόδου, αλλά οι λύσεις που διέθετε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μάνος Μανουσέλης, ήταν λίγες, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η αναμέτρηση στο τελικό 66-46. Αύριο στις 18.00 η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Σλοβενία.

Δεκάλεπτα: 11-13, 32-20, 50-41, 66-46
Γερμανία: Έμπερτ 2, Τέιλορ 2, Ουγκράι 5, Μέισνερ 10, Ακπινάρ 18, Γκροφ 4, Κοβάλεφ, Άγκβα 10, Φέρνερ 4, Γιοος 9, Χεκ 2
Ελλάδα: Αθηνιώτης, Κεφάλας, Χριστοδούλου 10, Φακοπουλίδης 5, Μπέμπης 5, Σπυριδωνίδης 6, Ρεκουνιώτης 2, Κουσιάντζας, Διαμαντάκος 5, Πολιτόπουλος 3, Σπυρόπουλος 10.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια