Τελετή λήξης για την ΗΟΟΡ με καλάθια ανθρωπιάς

Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού πραγματοποίησε την τελετή λήξης της πέμπτης αγωνιστικής της περιόδου.






Σε μία χρονιά που ήταν γεμάτη από σκληρή δουλειά για τα δέκα τμήματα της ΗΟΟΡ, στα οποία προστέθηκε εκτός των αγοριών και αυτό των κοριτσιών, και παιχνίδια στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ αλλά και διακρίσεις. Συγκεκριμένα η ανδρική ομάδα ανέβηκε στην Γ1 από την Γ2 της ΕΚΑΣΘ και το μίνι βγήκε πρώτο και αήττητο.

Ακόμη η ΗΟΟΡ για τέταρτη συνεχόμενη και τρίτη με επίσημο συνεργάτη της την FIBA διοργάνωσε το τουρνουά 3Χ3 σε τρία διαστήματα. Αρχικά στα γήπεδα του Δήμου Παύλου Μελά, ακολούθως σε αυτά της έδρας της στην Σάλα Γεννηματά και το ολοκλήρωσε μαζί με την GBA με την νικήτρια ομάδα που ήταν η Drink Team να πήρε το εισιτήριο της παρουσίας της στο τουρνουά 3Χ3 Φίλιππος Συρίγος της Αθήνας (19-20-21 Ιουνίου). Εκεί όπου θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο παγκόσμιο τουρνουά 3Χ3 που θα διεξαχθεί στην Πράγα.

Η φετινή τελετή λήξης της ΗΟΟΡ περιλάμβανε για πρώτη φορά παιχνίδι των μελών του τεχνικού της τιμ με την ομάδα Μέγας Αλέξανδρος 1994 που αποτελείται από ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Σε ένα ακόμη δείγμα ότι στις προτεραιότητές της είναι πως το μπάσκετ δεν έχει σύνορα και φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να δείχνει το ανθρώπινό της πρόσωπο όπως κάνει με το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της.

Ακόμη κι όπως συνηθίζεται σε κάθε τελετή λήξης της ΗΟΟΡ και τα δέκα τμήματά της είχανε την ευκαιρία να αγωνιστούνε κόντρα στους γονείς τους και συγκεκριμένα στους μπαμπάδες του φροντίζοντας να το διασκεδάσουνε μαζί τους. Πριν δε την αποχώρησή τους όλοι πήρανε αναμνηστικά διπλώματα και απόλαυσαν κεράσματα από το «Ψωμάκι και Γλυκάκι».

Πλέον εκτός της ευκαιρίας που θα έχουνε όλοι στις τάξεις της ΗΟΟΡ να απολαύσουνε τις καλοκαιρινές τους διακοπές πριν την επιστροφή τους στη δράση για την έκτη χρονιά τους δώσανε και φέτος ραντεβού στις Κατασκηνώσεις Καλύβα στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής στις 2 Ιουλίου και για δέκα ημέρες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια