Στην Γ’ Εθνική και τη ΧΑΝΘ τα αδέρφια Ερμείδη

Στην ομάδα της ΧΑΝΘ θα αγωνίζονται τη νέα μπασκετική σαιζόν οι δύο ταλαντούχοι καλαθοσφαιριστές του Αρίωνα Ξάνθης Παναγιώτης και Δημήτρης Ερμείδης.







Όπως γράφει το http://www.thrakisports.gr ο Παναγιώτης Ερμείδης είναι γεννημένος το 1998 αγωνίζεται ως ποιντγκαρντ-σούτινγκ γκαρντ έχει ύψος 1,90, και μετά από μια εντυπωσιακή σαιζόν με κορυφαία στιγμή την παρουσία του στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, κατάφερε να τραβήξει πολλά μάτια πάνω του, με την ΧΑΝΘ να καταφέρνει και λόγο της παρουσίας Ζαφειρούδη στον πάγκο να είναι η πιο γρήγορη. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο Παναγιώτης να βρεθεί αντίπαλος και με τις τρείς Θρακιώτικες ομάδες της Γ’ Εθνικής, μια και ο κόουτς Ζαφειρούδης τον υπολογίζει τόσο για την Εφηβική όσο και για το αντρικό τμήμα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Ερμείδης είναι γεννημένος το 2000 αγωνίζεται ως ποιντγκαρντ-σούτινγκ γκαρντ έχει ύψος 1,82, και με την παρουσία του την φετινή σαιζόν έκανε πολλές ομάδες να τον «γλυκοκοιτάζουν», μια και παρότι αρκετά μικρός αγωνίζεται με μεγάλη αυτοπεποίθηση κάνοντας πολλούς να μιλούν για ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. Η μεταγραφή στην ΧΑΝΘ δείχνει αυτό το γεγονός με τους Θεσσαλονικείς να πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του Παναγιώτη, και αυτή η πίστη τους στο ταλέντο του 15χρονου Ξανθιώτη έπεισε τόσο τους ιθύνοντες του Αρίωνα όσο και την οικογένεια Ερμείδη να αποδεχτεί την πρόταση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου για την απόκτηση και των δύο.


Η μεταπήδηση των αδερφών Ερμείδη επιβεβαιώνει την πολύ καλή δουλειά που γίνετε στα τμήματα υποδομής του Αρίωνα Ξάνθης, που ας μην ξεχνάμε πως  πριν τους Παναγιώτη και Δημήτρη Ερμειδη παραχώρησαν και τον Αντώνη Ζαμπάκη στον ΠΑΟΚ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια