Ο Χαραλαμπίδης στην τελετή λήξης του Αθλου Αλεξάνδρειας-Φωτορεπορτάζ

Σε ένα κατάμεστο από παιδιά, γονείς, συγγενείς των παιδιών αλλά και φίλους του αθλήματος η Ακαδημία Αθλος Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την τελετή λήξης για την περίοδο 2014-2015.




Την εκδήλωση λάμπρυνε με την παρουσία του ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Κώστας Χαραλαμπίδης ο οποίος απευθυνόμενος προς τους νεαρούς αθλητές τους παρότρυνε « να διασκεδάζουν με το παιχνίδι και να είναι προσηλωμένοι σε ό,τι κάνουν» και προς τους γονείς να «στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους και να τους ωθούν προς τον αθλητισμό».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ. βραβεύτηκε για την προσφορά του  στο Ελληνικό μπάσκετ μέσω του αντιδημάρχου κ. Ναλμπάντη Κωνσταντίνου ο οποίος μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Ράπτη Δημήτριο εκπροσώπησαν τη Δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας.

Επίσης στην τελετή λήξης παραβρέθηκε και ο γνωστός προπονητής και προσωπικός φίλος του υπεύθυνου-προπονητή της Ακαδημίας κ. Αγγέλη, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης ο οποίος μίλησε με πολύ θερμά λόγια για την προσπάθεια που κάνουν όλοι στην Ακαδημία Άθλος και που σε πολύ σύντομο διάστημα έχει αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα.

Ακολούθησαν οι επιδείξεις σε ασκήσεις τεχνικής από τα παιδιά όλων των τμημάτων του συλλόγου και οι τελικοί των διαγωνιστικών παιχνιδιών που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκομένων. Στους νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών μοιράστηκαν δώρα τα οποία ήταν προσφορά  καταστημάτων της περιοχής. Στο τέλος όλα τα παιδιά πήραν αυτόγραφα από τον καλεσμένο Κώστα Χαραλαμπίδη και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Ο Αθλος ευχαριστεί για την προσφορά τους στην εκδήλωση τα καταστήματα:

ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ ΣΠΟΡΤ, NEW SPORT, BAMBINO, BABY SHOES, HOME CREATIONS, CAP ACTIVE, TΣΙΑΠΑΝΙΤΗΣ WELCOME STORES.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που όλη τη χρονιά είναι κοντά και  βοήθησαν ακόμη και με προσωπική εργασία για την επιτυχία της εκδήλωσης. Τέλος ευχαριστεί τον Απόστολο Τζιβόπουλο για την πολύ ωραία μουσική επένδυση που εντυπωσίασε τους πάντες.

Ο Αθλος ανανέωσε  το ραντεβού  με τους  αθλητές στο γήπεδο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας για την διεξαγωγή του SUMMER CAMP 2015 από 1-10 Ιουλίου 2015 στο οποίο θα δώσουν το παρόν πολύ σπουδαία ονόματα του  Ελληνικού μπάσκετ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια