Απολογισμός της χρονιάς για την ομάδα του Αστυνομικού Τμήματος της Τούμπας

Με την λήξη της πλέον πετυχημένης χρονιάς η ομάδα του τμήματος της Τούμπας μαζεύτηκε σε γνωστό μαγαζί στην πλατεία Αθωνος για να γιορτάσει τις φετινές επιτυχίες της ομάδας.








Ο πρόεδρος Χρήστος Δολμάς συνεχάρη τους αθλητές αστυνομικούς, τον προπονητή Σπύρο Καλέργη και έκανε τον απολογισμό. Μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος η φετινή χρονιά ήταν η πλέον επιτυχημένη καθώς κατακτήθηκε το Σούπερ Καπ καθώς στον τελικό που διεξήχθη στο κλειστό της Ευκαρπίας η ομάδα της Τούμπας ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας νικώντας την αήττητη για χρόνια ομάδα του Α.Τ. Πεντέλης που αποτελείται από παίκτες Α2 και εθνικών κατηγοριών.

Επίσης στον τελικό που διεξήχθη στο κλειστό της ΧΑΝΘ νίκησε την ομάδα της ΔΑΕΘ που λίγες ημέρες πριν είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα αστυνομικών διευθύνσεων όλης της Ελλάδας κάνοντας τη νίκη ακόμη πιο σημαντική.

Δύο πρωταθλήματα σε δυο χρόνια και πρωταθλητής Ελλάδας λοιπόν και ο Δολμάς έδωσε ραντεβού για την επόμενη χρονιά και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους. Επίσης ευχαρίστησε το μπλογκ που διαβάζεται και προσωπικά τον ιδιοκτήτη του που είναι δίπλα, στηρίζει τις προσπάθειες των αθλητών αστυνομικών διαχρονικά και καλύπτει τις εκδηλώσεις τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια