Τέταρτο 3on3 basketball tournament στη Νικόπολη Πρέβεζας

Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη Πρέβεζας, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3οn3 στα γηπεδάκια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας το διάστημα 22-26 Ιουλίου 2015.





Το 4ο «3on3 basketball tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας» δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του αθλήματος να περάσουν πέντε μέρες γεμάτες μπάσκετ σε ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά event του καλοκαιριού στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Την περασμένη χρονιά οι συμμετοχές όλων των κατηγοριών έφτασαν τις 63 , ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο. Οι προετοιμασίες για ένα ακόμα καλύτερο τουρνουά έχουν ξεκινήσει.

Στο φετινό 3ον3 θα υπάρξει μία νέα κατηγορία συμμετεχόντων αυτή των οικογενειών. Οι διοργανωτές υπόσχονται ένα πενθήμερο γεμάτο μπάσκετ με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους συμμετέχοντες. Μην χάνετε χρόνο, λοιπόν,  οργανωθείτε και ετοιμάστε τις ομάδες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε είτε στα τηλέφωνα: 6959553341 και 6956012461 είτε στο email: basket3on3preveza@hotmail.gr               


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια