28 Ιουν 2015

Στην Α2 γυναικών Εσπερος Πάτρας και ΟΑ Χανίων-Τι δήλωσαν προπονητής και έφορος της ομάδας από την Αχαϊα

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στο Ειδικό Πρωτάθλημα για την άνοδο στην Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (Όμιλος Νότου) που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μετς έχουν ως εξής:Α’ ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ

Έσπερος ΑΟΠΑ – Βούρειος ΑΟΛ 46-39
ΑΟ Πήγασος – ΜΑΣ Κούρος Σάμου 30-44

Βαθμολογία

Έσπερος ΑΟΠΑ 8
Βούρειος 5
ΑΓΕ Χαλκίδας 4
ΜΑΣ Κούρος Σάμου 4
ΑΟ Πήγασος 3

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος. Αυτό που έκαναν τα κορίτσια ήταν ένας άθλος» δήλωσε τρισευτυχισμένος ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Βαγγέλης Φλωράτος και συμπλήρωσε: «Το ήθελαν πάρα πολύ και το άξιζαν πολύ. Το πίστευαν και δικαιώθηκαν.  Η επιτυχία ανήκει ολοκληρωτικά στα κορίτσια. Ήταν μεγάλες πρωταγωνίστριες. Από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στήριξαν την ομάδα, τα κορίτσια, τον πρόεδρο Κώστα Μαραλφέκα και τον έφορο μας Νίκο Κοτσώνη. Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα αυτή την επιτυχία να την αφιερώσω στην σύζυγό μου Μαρία και την οικογένεια μου».

«Είμαστε πανηγυρικά στην Α2 Εθνική και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα στα κορίτσια, στον προπονητή Βαγγέλη Φλωράτο και σε όλους όσοι πίστεψαν και στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια της ομάδας» δήλωσε από την πλευρά του  ο έφορος του Έσπερου ΑΟΠΑ, Νίκος Κοτσώνης και πρόσθεσε: «Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Συλλόγου, Κώστα Μαρλαφέκα, που βοήθησε σημαντικά να ξεπερνάμε τα προβλήματα στηρίζοντας ουσιαστικά την ομάδα».

Β’ ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ

ΑΓΣ Ιωαννίνων – ΑΠΣ Αρίς 33-39
ΑΟ Ολυμπιάδα Λ. – ΑΕΣ Θησέας Παν. 63-31

Βαθμολογία

ΟΑ Χανίων 6
ΑΠΣ Αρίς 5
ΑΟ Ολυμπιάδα Λ. 5
ΑΓΣ Ιωαννίνων 5
ΑΕΣ Θησέας 3

Επόμενη αγωνιστική (28/6)

Μετς Α’: 10.00 ΜΑΣ Κούρος – ΑΓΕ Χαλκίδας, 12.00 Βούρειος ΑΟΛ – ΑΟ Πήγασος
Μετς Β’: 10.00 ΑΕΣ Θησέας Παν. – ΑΟ Χανίων, 12.00 ΑΠΣ Αρίς – ΑΟ Ολυμπιάδα Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :