Τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου για το 26ο Πανελλήνιο Κορασίδων

Συνέντευξη τύπου με την ευκαιρία της έναρξης των αγώνων του 26ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διοργανώνεται από την ΕΟΚ σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΘ, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή ενότητα Τρικάλων και τον Δήμο Καλαμπάκας, παραχώρησαν πριν από λίγο οι υπεύθυνοι των αγώνων σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμπάκας. 





Τον λόγο έλαβε πρώτος ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Ευθύμης Ρετζιάς που μετέφερε τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη. Ευχαρίστησε την ΕΟΚ για εμπιστοσύνη την εμπιστοσύνη που δείχνει στην περιοχή με τις διοργανώσεις που αναθέτει κάθε χρόνο. «Διεκδικούμε και παίρνουμε μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις και με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στην αύξηση του εισοδήματος των κατοίκων. Η Καλαμπάκα είναι τουριστικός προορισμός και  αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο μέσω των διοργανώσεων αυτών», ήταν τα τελευταία λόγια του.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Αριστείδης Γολέμης ανέφερε: «Ευχαριστώ την περιφέρεια, όλους τους τοπικούς παράγοντες και ιδιαίτερα τον Ευθύμη Ρετζιά για την συμπαράσταση που δείχνουν στην ΕΟΚ και στο άθλημα. Στόχος μας είναι να γίνονται διοργανώσεις στην περιφέρεια για να προσελκύσουμε νέους αθλητές. Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται σημαντικές εκδηλώσεις στην περιοχή. Εύχομαι καλή διαμονή σε όλους και από τις πρώτες ενδείξεις βλέπω ότι όλοι είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι».

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμπάκας, Κώστας Ράντος τόνισε: «Μεταφέρω σε όλους τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Χρήστου Σινάνη. Καλωσορίζω στην Καλαμπάκα τον Αριστείδη Γολέμη, τον Ευθύμη Ρετζιά και όλους τους παράγοντες των αγώνων. Είναι πολύ σημαντικό που από σήμερα χτυπά στην πόλη μας η καρδιά του Πανελληνίου κορασίδων. Στόχος της Δημοτικής αρχής είναι η άνοδος του αθλητικού τουρισμού εκτός από τα υπόλοιπα είδη τουρισμού. Η περιφέρεια είναι πάντα δίπλα μας και βοηθά με κάθε τρόπο. Ο Ευθύμης Ρετζιάς μας πρότεινε την ανάληψη της εκδήλωσης και θεωρώ ότι θα ανταποκριθούμε και θα διεκδικήσουμε κι άλλες διοργανώσεις. Εκτός από τις ομάδες είναι δεδομένη η προσέλευση και άλλων επισκεπτών που θα τονώσουν την τοπική αγορά».


Τέλος ο Περιφερειακός σύμβουλος Νομού Τρικάλων Γιάννης Μπουτίνας δήλωσε: : «Καλωσορίζω τους υπευθύνους της ΕΟΚ και τις αποστολές των ομάδων. Τους εύχομαι καλή διαμονή και πιστεύω ότι θα φιλοξενηθούν άψογα από τους κατοίκους της περιοχής. Η περιφέρεια έχει δώσει διαφορετική ύφος σε όλες τις μορφές τουρισμού και μέσα σ αυτές περιλαμβάνει και τον  αθλητικό. Στόχος μας είναι να αγαπήσουν οι κάτοικοι της περιοχής το άθλημα του μπάσκετ». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια